Navigation
Besøgende
» Gæster online: 3

» Brugere online: 0

» Antal brugere: 3
» Nyeste bruger: Skovsgaard
Nyeste artikler
Log ind
Indtast brugernavn

KodeordGlemt kodeord?
Se billede
Albums > Pressefoto > FTPV320 Første billede Foregående billede Næste billede Sidste billede
FTPV320
To kærrer og et tippelad til Næstved.

Et komplet vogntog med Nopa tippelad og kærre samt endnu en Nopa kærre er kørt afsted til Frede Andersen & Søn fra SAWO i Stokkemarke.

3-vejs tippeladet af typen FTPV320 er monteret på et Volvo FH 540 8X4 chassis. Ladet er 6.400 mm udvendigt og har automatbagsmæk med aftagelig, tophængt øverste bagsmæk. Der er pendel vandret i begge sider, hvor siderne kan lukkes ned i 90 grader.

Efter tippeladet er der koblet en Nopa 3-akslet kærre med 3-vejs tip af typen KTS240 med en indvendig længde på 5.100 mm. Kærren har BPW aksler med luftaffjedring og tromlebremser. Som noget helt nyt, er der monteret skydepresenning på både forvogn og kærre. Dette for både at sænke brændstofforbruget og hindre at biler bag vogntoget bliver ”sandblæst”. Styringen af skydepresenningen foretages via en lille fjernbetjening og kan gøres fra førersædet.

Derudover er der leveret endnu en Nopa 3-akslet kærre med 3-vejs tip af typen KTS240 med pendel i venstre side.

Hele molevitten er leveret til Frede Andersen & Søn i Næstved. Firmaet klarer alle former for transport og er grundlagt helt tilbage i 1903, hvor vognmandsforretningen startede med en hestevogn. SAWO er glade for endnu en gang at kunne levere udstyr med en del flere hestekræfter til vognmanden.

https://www.sawo.dk/da/nyheder/to-kae...l-naestved

Kilde/ Foto: SAWO A/S

Dato: 03-12-2020
Tilføjet af: Admin
Dimensioner: 1024 x 576 pixels
Filstørrelse: 407,32kB
Antal visninger: 197