Navigation
Besøgende
» Gæster online: 3

» Brugere online: 0

» Antal brugere: 3
» Nyeste bruger: Skovsgaard
Nyeste artikler
Log ind
Indtast brugernavn

KodeordGlemt kodeord?
Se billede
Albums > Pressefoto > HIAB X-HiPro Første billede Foregående billede Næste billede Sidste billede
HIAB X-HiPro
To gule opbygninger til kørsel i Nordjylland.

To næsten ens opbygninger med HIAB kraner og SAWO wirehejs er leveret til AVAS.

Den ene opbygning består af en HIAB X-HiPro 408 E-6 med Jib 70X-4 og et SAWO wirehejs. Rækkevidden på denne kran med 6 hydrauliske udskud på kranen og 4 udskud på Jib'en, er på 26 meter. Denne kran har bl.a. egenskaberne ADC (Advanced Duty Control) - dette betyder, at når 6. funktion anvendes reduceres løftekapaciteten ca. 10 % samt ASC (Automatic Speed Control) som betyder, at ved belastninger over 90 % nedsættes hastigheden trinløst og øger tilsvarende løftekapaciteten. Radiostyring på kranen er CombiDrive3 med 6 funktioner.

Den anden leverede opbygning består af en HIAB X-HiPro 262 E-7 CD kran på hydraulisk aftalelig konsol. Hydraulisk rækkevidde med de 7 udskud er op til 18,6 meter. Kranen er bl.a. valgt med parkeringshjælp - BDA (Boom Deployment Assistant) samt parkeringshjælp under drejning - SPA (Slew Parking Assistant) for at lette betjeningen.

På begge opbygninger er der monteret SAWO wirehejs, type CLF 432S-3W, bl.a. leveret med el/pneumatisk styring fra førerhuset og to optrækshastigheder med friløb og kraftig bremse, automatisk låsning af wire samt hydraulisk hejsestop med aktivering af spærretappe over kontakt.

Desuden er der saltsprederudstyr, indbygget tank Emulsion for asfalt og hydraulisk saksekofanger på begge, som er påbygget chassis af typen SCANIA R 500 B8X4*4NB.

Opbygningerne er leveret til AVAS - Aalborg Vognmandsforretning A/S. AVAS er en større Nordjysk transportvirksomhed, med over 90 års erfaring, som leverer løsninger inden for transport- og entreprenør-sektoren.

https://www.sawo.dk/da/nyheder/to-gul...ordjylland

Kilde/ Foto: SAWO A/S

Dato: 26-09-2020
Tilføjet af: Admin
Dimensioner: 1024 x 576 pixels
Filstørrelse: 457,32kB
Antal visninger: 227