Navigation
Besøgende
» Gæster online: 4

» Brugere online: 0

» Antal brugere: 3
» Nyeste bruger: Skovsgaard
Nyeste artikler
Log ind
Indtast brugernavn

KodeordGlemt kodeord?
Se billede
Albums > Pressefoto > Scania R 520 Første billede Foregående billede Næste billede Sidste billede
Scania R 520
Korntræk med det hele til NAG.

Scania i Frederikssund har i starten af sommeren leveret et komplet korntræk til NAG i Helsinge. Den nye Scania R 520 6x2 er opbygget og udstyret efter chaufførens ønsker. Det omfatter bl.a. LED premium lyspakke, D-formet læderrat og lædersæder med røde syninger samt V8-dørsider og -måtter.

Sikkerheden er samtidigt helt i top med i alt seks kamera og ekstra 10” skærm, så chaufføren kan følge med i alt, hvad der sker rundt om bilen. Den nye Scania er desuden udstyret med AEB nødbremse, som bruger både kamera og radar til at undgå sammenstød med forankørende biler.

Inde i det rummelige R-førerhus er der investeret i komfort fra øverste hylde med premium førersæde med varme og ventilation, drejbar hvilestol i passagersiden, 100 cm bred udtrækskøje, tablet/telefonholder, to køleskabe, premium infotainment med 7” farveskærm, fire højtalere, subwoofer, DAB+ og Apple CarPlay, klimaanlæg med fugtighedssensor samt oliefyr med fjernbetjening via Scanias Fleet Management App.

Den nye Scania har med 520 hestekræfter og Scanias kraftfulde V8-motor masser af power. Gearkassen er udstyret med Opticruise og Retarder samt adaptiv fartpilot med start fra 0 km/t.

Opbygningen og anhængeren, som Skelhøje vognfabrik har leveret, er et kapitel for sig. Begge lad er udstyret med fjernbetjent kornlem, vibrator i ladbunden og automatiske rullepresenninger, læssekamera, luftpistol, blitzblink og masser af bak- og arbejdslys. Hele trækket er desuden udstyret med DuraBright alufælge.

Førerhuset er lakeret af Auma i Frederikssund, og Nørre Snede Autolak har stået for lakeringen af opbygning samt anhængeren.


Kilde: Scania Danmark

Dato: 01-09-2020
Tilføjet af: Admin
Dimensioner: 1024 x 700 pixels
Filstørrelse: 88,87kB
Antal visninger: 118