Navigation
Besøgende
» Gæster online: 1

» Brugere online: 0

» Antal brugere: 3
» Nyeste bruger: Skovsgaard
Nyeste artikler
Log ind
Indtast brugernavn

KodeordGlemt kodeord?
Se billede
Albums > Pressefoto > Scania P 450 Første billede Foregående billede Næste billede Sidste billede
Scania P 450
Ny Scania med ekstra aksel til Stenberg Transport.

Efter knap 22-års tjeneste i Stenberg-flåden var det tid til at skifte den 3-akslede Scania, Bogie 4, ud med en ny model. Denne gang faldt valget på en 4-akslet Scania P 450.

Den nye Scania P 450 8x2/*6, der har fået kaldenavnet Triple Trouble efter dens biltype (triple bogie), er udstyret med Scanias 13-liters 6-cyl. rækkemotor med ren SCR-teknologi og fuld moment (2.350 Nm) fra 1.000 omdr./min. Gearkassen er fuldautomatisk med Opticruise og fartpilot med Active Prediction.

Generelt er bilen bygget flot og med anvendelighed for øje. Den er bl.a. udstyret med vindue i højre side af førerhuset og baggrund for optimalt udsyn, når der ophales containere, LED lyspakke, 7” Infotainment, Premium førersæde med varme og ventilation, passagerklapsæde med ekstra opbevaring, elektrisk justerbare og opvarmelige spejle, tonede og laminerede sideruder i dørene, køleskabet, opbevaringsramme på bagvæg, AEB, LDW, ACC og AICC. Bilen er derudover udstyret med en Scania C300 communicator-boks, der sørger for, at bilen selv meddeler, hvornår det er tid til service og selv tømmer og uploader chaufførdata fra førerkortet og bilen til Scanias Fleet Management-portal.

Bilen er opbygget hos SAWO, og klargjort hos Scania i Ishøj med montering af LED arbejdslygter i trin og på spoiler, blitzblink på taget og i frontgitteret, lysskilt i fronten, stige bag på førerhuset, tilslutning af hejs og kontakt til det lilla lys under bilen samt cyklist- og bakkamera over den originale radio.

Stenberg har tilvalgt en Scania Service- og Reparationsaftale baseret på Scanias skræddersyet service-koncept. Med en skræddersyet service-aftale får vognmanden udført serviceeftersyn på den nye lastbil efter behov og ikke efter antal km. Bilen er derudover finansieret gennem Scanias eget finansieringsselskab, Scania Finans.


Kilde: Scania Danmark

Dato: 17-07-2020
Tilføjet af: Admin
Dimensioner: 1024 x 683 pixels
Filstørrelse: 99,26kB
Antal visninger: 168