Navigation
Besøgende
» Gæster online: 3

» Brugere online: 0

» Antal brugere: 3
» Nyeste bruger: Skovsgaard
Nyeste artikler
Log ind
Indtast brugernavn

KodeordGlemt kodeord?
Se billede
Albums > Pressefoto > HIAB X-HiPro Første billede Foregående billede Næste billede Sidste billede
HIAB X-HiPro
Komplet opbygning til entreprenør.

SAWO Køge har leveret en virkelig fin opbygning indeholdende en HIAB kran med et SAWO wirehejs. Opbygningen sidder på et Scania R 650 chassis og er leveret til kunde entreprenør Jan Sommer fra Ølsted ved Roskilde Fjord.

HIAB kranen er en X-HiPro 302 EP-5 CD med 5 hydrauliske udskud, som har en rækkevidde optil 15, 1 meter. Der er CombiDrive 3 radiostyring og af diverse tilvalgte funktioner kan bl.a. nævnes BDA, som er udpaknings- og parkeringshjælp, så kranen nemt pakkes sammen.

Bagved kranen sidder et SAWO wirehejs, af typen CLF 432S-3W, med en tipkapacitet på 28ton. Hejset har 2 optrækshastigheder med friløb og kraftig bremse, automatisk låsning af wire og hydraulisk hejsestop med aktivering af
spærretappe over kontakt.

Opbygningen har desuden fået monteret værktøjskasse med to skuffer og kædekasse, for at have let adgang til diverse værktøj i dagligdagen. Og sluttelig er der leveret et NOPA containerlad for wirehejs med til opbygningen.

Denne kvalitetsopbygning er leveret til entreprenør Jan Sommer, som hjælper kunderne med entreprenør løsninger, kloakarbejde og vognmandsopgaver.

Kilde/ Foto: SAWO A/S

Dato: 04-07-2020
Tilføjet af: Admin
Dimensioner: 1024 x 576 pixels
Filstørrelse: 449,52kB
Antal visninger: 187