Chaufførnyt
Navigation
Besøgende
» Gæster online: 1

» Brugere online: 0

» Antal brugere: 3
» Nyeste bruger: Skovsgaard
Chaufførnyt
Fra fotoalbummet...

Nyeste artikler
DTL Magasinet
Log ind
Indtast brugernavn

KodeordHar du glemt dit kodeord?
Bed om et nyt ved at klikke her.
Amukurs.dk
Job i Transport
Nordsjaellands Veterantog
Vestsjællands Veterantog
MY Veterantog
Østsjællandske Jernbaneklub
Nettog Hobby
Se billede
Albums > Pressefoto > Scania R 580 Første billede Foregående billede Næste billede Sidste billede
Scania R 580
Ny V8’er til vognmand fra Herlufmagle.

Rørby Johansen har netop investeret i en ny Scania R 580 V8 8x4*4. Bilen, der er med JOAB-opbygning, skal køre med containere i entreprenørbranchen.

Den 4-akslede trækker består af R-seriens sovekabineførerhus med normal højde. Førerhuset er udstyret med blitzbro på taget, blitzblink i frontgitteret samt bak-, læsse og cyklistkamera, og på chassiset er der monteret et JOAB-kroghejs.

Bilen er udstyret med Scanias populære V8-motor på 16 liter slagvolumen på maks. 580 hk/1.900 Nm med emissionsbegrænsende SCR-teknologi. Motoren er koblet til en 12+2-trins Scania Opticruise GRSO905R-gearkasse med overdrive, to krybegear, to bakgear og retarder. Bagtøjet består af RBP735 tandemgear med navreduktion.

Inde i førerhuset er der ikke sparet på komforten og den flotte trækker er blandt andet udstyret med, Driver+ pakke, Premium V8 lædersæder med ventilation og varme, læderrat, elektronisk opvarmet og justerbare spejle, køleskab, klimaanlæg, oliefyr med start via app, Infotainment pakke, Premium DAB radio med Apple Car Play og Bluetooth, LED-lyspakke, adaptiv fartpilot med Active Predicition, LDW kørebaneafvigelse og AEB.


Kilde: Scania Danmark

Dato: 04-06-2020
Tilføjet af: Admin
Dimensioner: 1024 x 768 pixels
Filstørrelse: 584,66kB
Antal visninger: 292