Navigation
Besøgende
» Gæster online: 4

» Brugere online: 0

» Antal brugere: 3
» Nyeste bruger: Skovsgaard
Nyeste artikler
Log ind
Indtast brugernavn

KodeordGlemt kodeord?
Se billede
Albums > Pressefoto > NOPA KTS240 Første billede Foregående billede Næste billede Sidste billede
NOPA KTS240
En gennemført opbygning til Kim Ancker.

SAWO Odense har færdiggjort en ny opbygning, et Scania chassis med monteret HIAB X-HiPro302 E-6 CD kran og NOPA FTPL320 pendeltip monteret, samt en NOPA KTS240 kærre, der kan trækkes efter.

Scania chassiset er et R520 4 akslet 2+2 chassis med CR17N førerhus.

HIAB kranen er monteret bag førerhuset og er med 6 hydrauliske udskud der rækker 16,1 meterved fuldt udlæg. Støttebenene kan betjenes via kranens CombiDrive3 radiostyring, et manøvrehåndtag med LED display der viser hvilke funktioner hvert håndtag betjener. Kranen er yderligere leveret med 2 ekstra ventilsektioner indvendigt i kranarmen og der er lavet opstigningsplatform i venstre side.

Det monterede pendeltip er udstyret med pendel lodret i begge sider og hydraulisk styretautomatbagsmæk. SAWO har yderligere monteret 2 stk. rustfri værktøjskasser og lavet afdækning mellem skærme og værktøjskasser i rustfri stål.

Den medleverede NOPA kærre er leveret med dobbelte svingbare hele sider, luftstyret automat bagsmæk og liftaksel på 1. og 3. aksel. Den har fjederopluk i begge sider og en holder til pallegaffel under fronten.

Opbygningen er leveret til transportvirksomheden Vognmandsfirmaet Kim L. Ancker. En traditionsrig virksomhed der tilbyder alsidige transportløsninger.


Kilde: SAWO A/S

Dato: 06-05-2020
Tilføjet af: Admin
Dimensioner: 1024 x 576 pixels
Filstørrelse: 401,8kB
Antal visninger: 178