Chaufførnyt
Navigation
Besøgende
» Gæster online: 2

» Brugere online: 0

» Antal brugere: 3
» Nyeste bruger: Skovsgaard
Chaufførnyt
Fra fotoalbummet...

Nyeste artikler
DTL Magasinet
Log ind
Indtast brugernavn

KodeordHar du glemt dit kodeord?
Bed om et nyt ved at klikke her.
Amukurs.dk
Job i Transport
Nordsjaellands Veterantog
Vestsjællands Veterantog
MY Veterantog
Østsjællandske Jernbaneklub
Nettog Hobby
Se billede
Albums > Pressefoto > SAWO CLF Første billede Foregående billede Næste billede Sidste billede
SAWO CLF
En ny opbygning i fødselsdagsgave.

SAWO Kolding har leveret en ny kran/hejs opbygning, denne med monteret HIAB X-HiPro 302E-6 CD kran og SAWO CLF326S-3W wirehejs.

Opbygningen er monteret på et 4-akslet Volvo FH500 8x4 chassis. Chassiset er luftaffjedretog har en akselafstand på 5.100 mm og langt førerhus.

HIAB kranen er monteret bag førerhuset og er med 6 hydrauliske udskud, hydraulisk støttebensudtræk,støtteben fast nede og 2 ekstra ventilsektioner monteret indvendigt i kranarmen. Den er leveret med CombiDrive3 radiostyring med LED display, hvorfra kranens funktioner samt støtteben kan betjenes. Kranen er desuden leveret i flot rød farve som kunden har ønsket.

Det monterede SAWO hejs er med alu-afdækning på overramme og forpart, frontstop med induktivefølere og hydraulik for både anhænger og automatbagsmæk med duo-matic. SAWO har yderligere monteret selvbærende hydrauliktank og lavet afskærmning i begge sider hvilket giver opbygningen et lækkert look.

Opbygningen er leveret til Hans Sørensen Transport ApS, en transportvirksomhed der også udfører kranopgaver og entreprenørkørsel. Opbygningen er leveret i forbindelse med vognmandens fødselsdag, og SAWO håber at denne var med til at gøre dagen til en glædelig en af slagsen.


Kilde/ Foto: SAWO A/S

Dato: 30-04-2020
Tilføjet af: Admin
Dimensioner: 1024 x 576 pixels
Filstørrelse: 457,19kB
Antal visninger: 255