Navigation
Besøgende
» Gæster online: 2

» Brugere online: 0

» Antal brugere: 3
» Nyeste bruger: Skovsgaard
Nyeste artikler
Log ind
Indtast brugernavn

KodeordGlemt kodeord?
Se billede
Albums > Pressefoto > NOPA CPL320 Første billede Foregående billede Næste billede Sidste billede
NOPA CPL320
En opbygning med det hele

SAWO Køge har leveret en ny opbygning med monteret HIAB X-HiPro 262 EP-5 XSD og MULTILIFTUltima 20ZL.53 kroghejs samt tilhørende NOPA CPL320 containerlad.

Opbygningen er på et MAN TGS 35.480 8x2-4 LK chassis med 5.300 mm i akselafstand.

HIAB kranen er monteret bag førerhuset og er leveret med støttebenene fast nede, 2 ekstrarørføringer indvendigt i kranarm og stor oliekøler. Den er med XS-Drive radiostyring med 6 manøvrehåndtag, hvorfra også kranens støtteben kan betjenes. Til kranen er der medleveret en SAWO KM602U sandgrab.

Det monterede kroghejs er et 20 tons hejs med lav byggehøjde for at gøre køretøjet så lavt som muligt. Det er leveret med sekvenskontrol, ilgang, hurtig tip og hurtig sænk, alle funktioner der er med til at optimere arbejdsgangen for kunden.
SAWO har på opbygningen yderligere monteret en hydraulisk udskydbar saksekofanger, combitank til diesel og hydraulikolie samt værktøjskasse.

Det medleverede containerlad er leveret med kattelem i forsmæk, og fronten gjort kompatibelmed kroghejset. Der er automatbagsmæk, luftstyret og pendel lodret i venstre side samt "svensker" bagsmæk, som kan svinges rundt ved aflæsning af b.la grene. Ladet er forberedt med forstærket bund samt surringskroge i forsmæk til maskintransport op til 12ton.

Denne flotte komplette opbygning er leveret til J.K.J Brolægning, en virksomhed der laver anlægningsarbejde.

Dato: 22-04-2020
Tilføjet af: Admin
Dimensioner: 1024 x 576 pixels
Filstørrelse: 399,67kB
Antal visninger: 634