Navigation
Besøgende
» Gæster online: 2

» Brugere online: 0

» Antal brugere: 3
» Nyeste bruger: Skovsgaard
Nyeste artikler
Log ind
Indtast brugernavn

KodeordGlemt kodeord?
Se billede
Albums > Pressefoto > Scania V8 Første billede Foregående billede Næste billede Sidste billede
Scania V8
Scania V8 Limited Edition til vognmand fra Give

Den 7. februar 2020 havde Scania Horsens fornøjelsen af at levere en flot Scania V8 Limited Edition til vognmand Jørn Riis Hansen. Vognmandens jubilæumsmodel er nummer seks af i alt 50 biler til det danske marked.

Jørn Riis Hansen har været vognmand siden 1991, og der har lige siden stået Scania på fronten af samtlige af vognmandens lastbiler. Det bliver der formentlig ved med i mange år fremover, for vognmanden har netop fået leveret endnu en Scania – hans sjette nye Scania og ikke mindst den sjette af i alt 50 danske V8 Limited Edition-biler.

Vognmanden har de sidste år sværget til Scanias V8 med 730 hk, men efter dialog med Jesper Christensen, Salgskonsulent hos Scania i Horsens, faldt valget denne gang på en V8 med lidt færre hestekræfter.

”Jesper rådede mig til at prøve Scanias 16-liters V8-motor med 650 hk, fordi den har en nyere teknologi, der gør, at motoren kører på ren SCR og har fuldt moment fra første gear. De lidt færre hestekræfter har også vist sig at være bedre for min forretning, for med skiftet fra 730 hk til 650 hk sparer jeg ca. 40 liter dieselolie om dagen – og jeg har stadig den samme topfart på stigninger jeg kører på til dagligt,” fortæller Jørn.

Skal køre for BioMar

Den 3-akslede trækker, der består af S-seriens store sovekabineførerhus i BioMar-blå metallak med sort frontgrill, er opbygget hos MH Auto og Scania i Vojens har monteret Scanias V8 jubilæumspakke der bl.a. består af specialdesignet V8-galge med vandmærker af tidligere udgaver af V8-lastbiler, V8 stribesæt i guld og et specialproduceret V8-logo med vandmærker af tidligere udgaver af V8-lastbiler på begge sider af førerhuset. Bilen har også fået en matchende tipsættevogn fra MTDK A/S i samme blå farve og med guld stafferinger.

Indvendigt er der ikke sparret på komforten, og her er bilen bl.a. udstyret med Premium førersæde med ventilation, 800-1.000 mm udtræksbar underkøje, stort infotainmentsystem med 7” skærm, bord i instrumentpanelet i passagersiden, mikrobølgeovn, køleskab, kaffemaskine og stort klimaanlæg. Bilen har også alt i Scanias sikkerhedsudstyr.

Det er Nordjysk Autolakering, der har lakeret bilen, og FL Buur, der har stået for den behagelig indretning af førerhuset, hvor stylingen bl.a. byder på V8-jubilæumsrat med guldlister, interiør finish med guldlister i førerhuset, V8-jubilæumslogo broderet på sæder, dørbeklædning og motorkassen samt guldsyninger på sæderne.

Jørn Riis Hansen har tilvalgt en Scania Reparations- og Vedligeholdelsesaftale baseret på Scanias skræddersyet service-koncept. Aftalen kører de næste 6 år. Med en skræddersyet service-aftale får virksomheden udført serviceeftersyn på den nye lastbil efter behov og ikke efter et fast antal kilometer.

50 Scania V8 Limited Edition

I alt udbydes der 50 Limited Edition V8’ere til det danske marked i forbindelse med V8’erens 50 års jubilæum i 2019. Limited Edition nummer 1, 2 og 3 er designet af Scania Danmark. De resterende 47 biler vil blive designet af de interesserede købere, så de får mulighed for at skræddersy deres helt egen V8 Limited Edition. På den måde vil alle 50 udgaver af denne Limited Edition serie være helt unikke og tilpassede den enkelte kundes behov.


Kilde/ Foto: Scania Danmark

Dato: 21-04-2020
Tilføjet af: Admin
Dimensioner: 1024 x 768 pixels
Filstørrelse: 150,22kB
Antal visninger: 589