Navigation
Besøgende
» Gæster online: 2

» Brugere online: 0

» Antal brugere: 3
» Nyeste bruger: Skovsgaard
Nyeste artikler
Log ind
Indtast brugernavn

KodeordGlemt kodeord?
Se billede
Albums > Pressefoto > Scania R 650 V8 Første billede Foregående billede Næste billede Sidste billede
Scania R 650 V8
Scania leverer flot Scania R 650 V8

Til trods for den udfordrende tid vi står i, har vognmand Claus Madsen Transport i Vig netop fået leveret sin nye 3-akslede trækker – en flot opbygget Scania R 650 V8. Det understrejer bare, at Scania er med til at holde Danmark kørende – hver for sig.

Den 3-akslede trækker består af R-seriens førerhus med normal højde og den flotte røde lakering samt udsmykning er udført hos Mosegaards Autolakering. Trækkeren er opbygget med stor bagkofanger med SUPER logoer, 2-strengs hydraulikanlæg, luftforskydelig skammel, aludørk i fuld bredde samt bagende. Scania Vojens har desuden monteret en stor galge, lange horn på taget, LED-lysskilt, Michelinmænd samt rotorblink nedsænket i tagspoileren.

Inde i førerhuset er der ikke sparet på komforten og den luksuriøse trækker er blandt andet udstyret med Driver+ pakke samt V8 læderpakke i hvid. Derudover har BJ Autopolstring sørget for en rigtig flot plyspolstring af sæder, loft samt gardiner. I den eksklusive kabine findes også køleskab, klimaanlæg, oliefyr med start via App, opbevaring på bagvæg samt trykluftpistol. Der er ligeledes installeret stort infotainmentsystem med 7” skærm, Premium DAB radio med Apple Car Play samt navigation og Bluetooth.

Den nye trækker er samtidigt spækket med den nyeste teknologi og har opticruise automatgear, retarder og adaptiv fartpilot med active predicition som sikrer stabil og miljøvenlig kørsel. Læg hertil LDW kørebaneadvarsel samt AEB avanceret nødbremsefunktion og sikkerheden er helt i top. Derudover er der tilkøbt LED-Lys pakke. Alle spejle er desuden elektrisk opvarmet og justerbare.

Claus Madsen har tilvalgt en Scania Skræddersyet Serviceaftale med 10 års drivline reklamationsret. Bilen er finansieret og forsikret hos Scanias eget finansieringsselskab, Scania Finans.


Kilde: Scania Danmark

Dato: 16-04-2020
Tilføjet af: Admin
Dimensioner: 1024 x 768 pixels
Filstørrelse: 681,45kB
Antal visninger: 639