Chaufførnyt
Navigation
Besøgende
» Gæster online: 1

» Brugere online: 0

» Antal brugere: 3
» Nyeste bruger: Skovsgaard
Chaufførnyt
Fra fotoalbummet...

Nyeste artikler
DTL Magasinet
Log ind
Indtast brugernavn

KodeordHar du glemt dit kodeord?
Bed om et nyt ved at klikke her.
Amukurs.dk
Job i Transport
Nordsjaellands Veterantog
Vestsjællands Veterantog
MY Veterantog
Østsjællandske Jernbaneklub
Nettog Hobby
Se billede
Albums > Pressefoto > Scania 650 S V8 Første billede Foregående billede Næste billede Sidste billede
Scania 650 S V8
Ekstraordinær V8 Limited Edition til Niels Hansen Transport.

Vognmand Niels Hansen har netop fået leveret sin nye 3-akslede trækker – en flot opbygget Scania 650 S V8 Limited Edition. Vognmandens V8’er er nummer fire af i alt 50 Limited Edition-modeller til det danske marked.

Den 23. januar leverede Scania i Horsens den fjerde af i alt 50 V8 Limited Edition-biler til vognmand Niels Hansen. Bilen er et ægte pragteksemplar med mange flotte opbygnings- og indretningsdetaljer.

Den 3-akslede trækker består af S-seriens store sovekabineførerhus i rød metallak med sort frontgrill. Trækkeren er bl.a. opbygget med alu-dørk i guld, specialdesignet V8-galge med vandmærker af tidligere udgaver af V8-lastbiler, to lodrette 6” udstødningsrør, afdækning under batterierne, 2-strengs hydraulikanlæg, Norges-bagende, ekstra lys i solskærmen og lygter og horn på taget. Derudover har opbyggerteamet hos Scania i Vojens flyttet sidemarkeringslygterne i sideværnet på begge sider og efterfølgende monteret en ekstra lygte på hver side samt forberedt bilen til vinterkørsel med både sneplov og saltstrøer.

Bilen er også stylet med V8 Limited Edition pakken, der indeholder V8 stribesæt i guld og et dansk, specialproduceret V8-logo med vandmærker af tidligere udgaver af V8-lastbiler på begge sider af førerhuset.

Indvendigt er der ikke sparret på komforten, og her er bilen bl.a. udstyret med Premium førersæde med ventilation, Premium passagersæde, under- og overkøje, stort infotainmentsystem med 7” skærm, køleskab, kaffemaskine og stort klimaanlæg. Bilen har også alt i Scanias sikkerhedsudstyr.

Det er Fix Autopolstring, der har stået for behagelig indretning af førerhuset, hvor stylingen bl.a. byder på bus- og læderknappolstring, V8-jubilæumsrat med guldlister, interiør finish med guldlister i førerhuset, V8-jubilæumslogo broderet på sæder, dørbeklædning og motorkassen samt guldsyninger på sæderne. Skiltearbejde er lavet ved City Skilte i Horsens.

Niels Hansen har tilvalgt en Scania Reparations- og Vedligeholdelsesaftale baseret på Scanias skræddersyet service-koncept. Aftalen kører de næste 8 år. Med en skræddersyet service-aftale får virksomheden udført serviceeftersyn på den nye lastbil efter behov og ikke efter et fast antal kilometer. Vognmanden har også tilvalgt Driver Coaching hos Scania Driver Academy for at sikre de mest optimale arbejdsforhold for chaufføren og reducere brændstofforbrug.

Bilen er finansieret og forsikret hos Scanias eget finansieringsselskab, Scania Finans.

50 Scania V8 Limited Edition

I alt udbydes der 50 Limited Edition V8’ere til det danske marked. Limited Edition nummer 1, 2 og 3 er designet af Scania Danmark. De resterende 47 biler vil blive designet af de interesserede købere, så de får mulighed for at skræddersy deres helt egen V8 Limited Edition. På den måde vil alle 50 udgaver af denne Limited Edition serie være helt unikke og tilpassede den enkelte kundes behov.

Der er i øjeblikket solgt 10 Limited Edition modeller, hvorfor der kun er 40 biler tilbage til interesserede købere.

Se mere om Scanias Limited Edition på scania.dk/50years eller kontakt din lokale salgskonsulent for mere information om V8 jubilæumsserien.

Scania-kontakter:
•Lastbilsælger: Jesper Christensen, tlf.: +45 25 51 94 13
•Opbygning: Scania Vojens, Gert Nommensen, tlf.: +45 72 15 85 97


Kilde/ Foto: Scania Danmark

Dato: 04-02-2020
Tilføjet af: Admin
Dimensioner: 1024 x 768 pixels
Filstørrelse: 305,21kB
Antal visninger: 360