Chaufførnyt
Navigation
Besøgende
» Gæster online: 3

» Brugere online: 0

» Antal brugere: 3
» Nyeste bruger: Skovsgaard
Chaufførnyt
Fra fotoalbummet...

Nyeste artikler
DTL Magasinet
Info fra Admin.


Admin : Natten til søndag den 29. marts 2020 skifter vi fra vintertid til sommertid. Det vil sige, at klokketiden søndag den 29. marts 2020 klokken 02.00 ændres til klokken 03.00.
Log ind
Indtast brugernavn

KodeordHar du glemt dit kodeord?
Bed om et nyt ved at klikke her.
Amukurs.dk
Job i Transport
Nordsjaellands Veterantog
Vestsjællands Veterantog
MY Veterantog
Østsjællandske Jernbaneklub
Nettog Hobby
Se billede
Albums > Pressefoto > HIAB X-HiPro 262 EP-5 CD Første billede Foregående billede Næste billede Sidste billede
HIAB X-HiPro 262 EP-5 CD
Lindahl Biobrændsel har købt ny opbygning

SAWO's afdeling i Køge har leveret en ny opbygning med en HIAB X-HiPro 262 EP-5 CD kran og et SAWO CLF326S-3W wirehejs monteret.

Opbygningen er leveret på et 4-akslet Scania R 500 trippel chassis. Chassiset er med CR20N førerhus og 4.150 mm akselafstand og fuld luftaffjedring.

HIAB kranen er monteret bag førerhuset og er leveret med 5 hydrauliske udskud, 2 ekstrarørføringer montering i slangeruller indvendigt i kranarmen og stor oliekøler. Kranens betjening er CombiDrive 3 radiostyring med display, hvorfra kranens støtteben også betjenes. Som ekstra udstyr har SAWO programmeret betjening af tip og pendelsider ind i kranens radiostyring, så kunden kan betjene et helt vogntog fra CombiDrive 3 radiostyringen.

Bag kranen er SAWO wirehejset monteret, og dette er leveret med nødvendig hydraulik forpendel sider og kørsel med tip/kærre.

Bilens bagende er opbygget med hydraulisk centermonteret kofanger, med udskud på 550 mm og trækudrustning.

Endvidere er der leveret et CPL320 containerlad med pendel i venstre side og hel højreside, der er monteret med hjælpefjeder, således at den er nem at åbne og lukke for en enkelt mand.

Opbygningen er leveret til Lindahl Biobrændsel, der til daglig arbejder med salg og levering af biobrændsel, herunder pilleovne og fyr samt træpiller, brænde og spåner. Kranbilen skal hjælpe dem med leverancer og aflæsning.

Kilde: SAWO A/S

Dato: 09-01-2020
Tilføjet af: Admin
Dimensioner: 1024 x 768 pixels
Filstørrelse: 315,4kB
Antal visninger: 538