Navigation
Besøgende
» Gæster online: 1

» Brugere online: 0

» Antal brugere: 3
» Nyeste bruger: Skovsgaard
Nyeste artikler
Log ind
Indtast brugernavn

KodeordHar du glemt dit kodeord?
Bed om et nyt ved at klikke her.
Se billede
Albums > Pressefoto > NOPA FTS320 Første billede Foregående billede Næste billede Sidste billede
NOPA FTS320
SAWO har leveret en spændende ny opbygning på en CO2 neutral lastbil til Zacho-Lind A/S. Bilen kører på gas og er opbygget med en HIAB kran og et NOPA 3-vejs tippelad.

Kran og tippelad er monteret på et 3-akslet Scania P410 chassis med CR17L førerhus. Lastbilen drives af flydende biogas, hvilket bidrager til et væsentligt mindre CO2-udslip end ved almindelige benzin- og dieseldrevne køretøjer.

Bag førerhuset har SAWO monteret et NOPA FTS320 3-vejs tippelad på 5,8 meter. Det er med pendel lodret i begge sider og med fast bagsmæk. Siderne er 800 mm høje og bagsmækken 900mm.
I bagenden af chassiset er kranen monteret.

En HIAB X-HiPro 192 ES-4 CD kran. Kranen rækker med sine 4 hydrauliske udskud 12,6meter. "S" vippearmen gør, at kranen har 300 mm større løftehøjde, når der arbejdes tæt på kranstammen.Den er leveret med hydraulisk støttebensudstræk og støttebenene er manuelt opsvingbare. Kranen betjenes med CombiDrive radiostyring, og denne bruges også til betjening af støtteben og pendeltip i både højre og venstre side. CombiDrive radiostyringen styrer kranen med stor hastighed og præcise bevægelser, selv når der køres med flere funktioner samtidig er der ingen funktioner som går i stå.
SAWO har yderligere lavet fuld afdækning i begge sider med rustfri rørramme på oversiden.

Opbygningen er leveret til Zacho-Lind A/S, en stor virksomhed med mange arbejdsområder. De arbejder med forskellige entreprenøropgaver samt anlægsopgaver.

Dato: 22-11-2019
Tilføjet af: Admin
Dimensioner: 1024 x 768 pixels
Filstørrelse: 524.42kB
Antal visninger: 281