Chaufførnyt
Navigation
Besøgende
» Gæster online: 2

» Brugere online: 0

» Antal brugere: 3
» Nyeste bruger: Skovsgaard
Chaufførnyt
Fra fotoalbummet...

Nyeste artikler
DTL Magasinet
Info fra Admin.


Admin : Natten til søndag den 29. marts 2020 skifter vi fra vintertid til sommertid. Det vil sige, at klokketiden søndag den 29. marts 2020 klokken 02.00 ændres til klokken 03.00.
Log ind
Indtast brugernavn

KodeordHar du glemt dit kodeord?
Bed om et nyt ved at klikke her.
Amukurs.dk
Job i Transport
Nordsjaellands Veterantog
Vestsjællands Veterantog
MY Veterantog
Østsjællandske Jernbaneklub
Nettog Hobby
Se billede
Albums > Pressefoto > Effer 955 8S + 6S Første billede Foregående billede Næste billede Sidste billede
Effer 955 8S + 6S
Ny 95 tm Effer kran samt Nopa ballast kærre til Bent Mortensen A/S.

Vognmandsfirmaet Bent Mortensen A/S fra Aarhus, har endnu engang gjort brug af SAWOs kompetencer indenfor opbygning af store lastbilmonterede kraner.

Denne gang har firmaet fået monteret en Effer 955 kran med 8 udskud, samt 6 ekstra udskud i jib. Totalt giver dette et udlæg på 33,55 hvor der kan løftes hele 720 kg. Kranen er monteret på en 4-akslet Mercedes Arocs.

Den flotte opbygning er udstyret med indtil flere features, som firmaet har ønsket, såsom for eksempel hydraulisk udskydelig bagende styret over fjernbetjening og udtræksstænger i både for- og bagende med markeringslys og rotorblink.

Den nye opbygning kommer til at indgå i Århus-firmaets vognpark, der i forvejen tæller indtil flere store kranbiler fra SAWO.Udover kranen har SAWO leveret endnu en ny opbygning til Bent Mortensen A/S. En NOPA KFL2402-akslet ballast kærre med fast lad, som skal bruges til kundens nye mobilkran.

Ballast kærren har en totalvægt på 24 ton, og er 5,660 mm. lang. Den er med BPW aksler og har en akselafstand på 1.360 mm., luftaffjedring med hæve/sænk.

På kærren er der 2 stk. styr for ballast, grav i bagende for støttebensplader, 5 stk. nedfældbare binde ringe i hver side, 4 stk. løftekroge i hjørnerne af ladbunden samt kæpstokkehuller. Den har støtteben i både front og bag, fast kofanger og cyklistværn samt komplet lygteføring.

Bent Mortensen A/S, har ud over almindelige transportopgaver specialiseret sig i kranopgaver. Firmaet har otte lastbiler med kran samt en mobilkran.

Dato: 21-11-2019
Tilføjet af: Admin
Dimensioner: 1024 x 585 pixels
Filstørrelse: 479,62kB
Antal visninger: 324