Navigation
Besøgende
» Gæster online: 1

» Brugere online: 0

» Antal brugere: 3
» Nyeste bruger: Skovsgaard
Nyeste artikler
Log ind
Indtast brugernavn

KodeordGlemt kodeord?
ÅBENT BREV TIL PARTIERNE I FOLKETINGET !
DebatJeg har desværre fået det indtryk,- at i bruger mest tid på at fortælle om,- hvad "de andre" gør forkert. Det har så desværre fået den effekt på samfundet,-at stort set ALT er ved at blive kvalt i nedskæringer,- og mangel på unge mennesker der IKKE vil være akademiker. Stort set alle brancher lider under Jeres mest brugte manøvre,- nemlig at "gå efter manden" frem for at "gå efter bolden ( håber I forstår meningen ).

Skulle I få et par minutters ledighed,- i Jeres iver efter at kritisere "de andre",-så prøv at kigge på de sociale medier. Her vil i få indblik i,- hvad der reelt rører sig,-ude i den virkelige verden. De fleste brancher mangler personale,- og det gælder særligt for sygeplejersker,- der gennem mange år efterhånden er blevet groft misbrugt,- og nu siger fra. Der er et mindre antal elever hvert år,- der tager mod til sig og melder sig til denne uddannelse,- og håber at det hele har fundet en brugbar løsning,- før de er færdiguddannet. Tjek lige op på,- hvor mange Danske sygeplejersker der efterhånden arbejder i Norge,- -på anstændige vilkår.

Landbrug og Gartneri,- overlever kun på grund af personale fra flere andre lande end Danmark,- og til en løn der tilpasset kreativt,- og ender med at være noget så nedværdiget som regulær underbetaling. Hotel og restaurations branchen oplever stort set de samme forhold,- og kan således ikke "pynte" på statistikken. Der mangler "varme hænder" i de brancher der passer og plejer de generationer,- der gennem et to eller tre årtier,- har støbt fundamentet til vores nuværende samfund. Disse ældre og brave mennesker,- må stille se til,- at deres kamp har være næsten helt spildt. Deres nuværende hverdag,- er der sgu ikke meget at råbe hurra for. ÅH,-hvilken skandaler.

Byggebranchen og branchen der varetager rengøring,- virker mere og mere som "småkriminel",- sløret ved hjælp af fantasi og kreativitet. JA,- vi skal da også nævne transportbranchen,- der jo er den eneste branche,- med en lovbestemt aflønning,- i henhold til "Godskørselsloven". Der er desværre meget der tyder på,- at I alle over en kam,- slår Jer til tåls med,- at "Godskørselsloven" klare problemerne for Jer. Men NEJ,- kære venner,- det gør den desværre langt fra,- og det har meget at gøre med de føromtalte "nedskæringer",- som angiveligt må stå tilbage med ansvaret. Og NEJ igen,- ansvaret er sandelig Jeres,- og faktisk Jeres alene.

Læn Jer lige tilbage og slå hjernen til. Prøv så at erindre antallet af love og regler for transportområdet,- både de Nationale,- og dem der er kommet fra EU ? JA,-er det ikke et voldsomt stort antal,- som alle er gældende,- men ikke i anvendelse. Hvad er egentlig årsagen til det ? Har det noget at gøre med dårlig rådgivning,- eller om regulært SPIN ? Det KAN ikke være på grund af,- at I ikke kender til situationen i den virkelige verden,- men nok mere at I ikke VIL kende situationen. Her kunne jeg godt nævne et stribe love og regler,- men jeg er overbevist om,- at diverse "transportordfører" udmærket kender dem,- eller BURDE kende dem.

Prøv at forestille JER,- at der tages folk fra "det virkelige liv" med på råd,- når I skal vedtage eller beslutte noget. Det bliver mere og mere synligt,- at det er den del af branchen der tjener på forholdene,- frem for dem der bøvler med forholdene i hverdagen. Og det ynder I at kalde for "folkestyre",- som efterhånden henviser til,- at I styre folket.


VÅGN OP,- - OG VIS OS AT I FORTJENER JERES "TABURET" !
Der er ikke skrevet kommentarer.
Kommentér
Du skal logge ind for at kommentere.
Vurderinger
Vurdering er kun tilgængelig for registrerede brugere.
Vær så venlig at Log ind for at stemme.

Teksten er ikke vurderet.