Navigation
Besøgende
» Gæster online: 2

» Brugere online: 0

» Antal brugere: 3
» Nyeste bruger: Skovsgaard
Nyeste artikler
Log ind
Indtast brugernavn

KodeordGlemt kodeord?
Nu kommer der ny asfalt på rute 6/53 Frederiksborgvej - Hørup Skovvej ved Slangerup/Frederikssund
Trafik
Vejarbejdet foregår primært om aftenen fra kl. 18.30 til 05.00 i perioden fra mandag den 1. august til lørdag den 20. august 2022.

Vejdirektoratet skal i slutningen af sommerferien i gang med at lægge en ny og mere klimavenlig asfalt på rute 6 Frederiksborgvej ved Slangerup og rute 53 Hørup Skovvej – J. F. Willumsensvej mod Frederikssund.

Asfaltarbejdet begynder med, at den gamle belægning fræses af, hvorefter der bliver udført reparationer i den underliggende belægning flere steder. Derefter bliver der udlagt ny asfalt, og til slut bliver der påført striber. Cykelstierne på strækningen skal ligeledes have et nyt slidlag med forudgående reparationer.

Resultatet bliver en mere jævn kørebane og en bedre køreoplevelse for trafikanterne, hvad enten man er i bil, på motorcykel eller som cyklist på cykelstierne.

Konsekvenser for trafikanter

Som følge af vejarbejdet på strækningen vil der på Frederiksborgvej mellem Hørup Skovvej og rundkørslen ved Strandstræde blive anvendt lysregulering, mens strækningen mellem Frederiksborgvej og Frederikssundsvej er spærret, og der vil blive etableret omkørselsrute. Anbefalet omkørsel vil blive skiltet i begge retninger.

Beboerkørsel vil være tilladt til beboere, som bor på den spærrede strækning.

Arbejdet vil foregå primært om aftenen fra kl. 18.30 til 05.00 i perioden fra mandag den 1. august til lørdag den 20. august 2022. Mindre arbejder på indkørsler og lignende vil blive udført som dagarbejde uden for færdselsarealet.

I perioder, hvor der ikke arbejdes, er der åbent for trafik i fuldt omfang. Der køres dog periodevist på fræset eller uafstribet overflade, og derfor vil der være nedsat hastighed på disse strækninger.

Der kan være aftener og nætter, hvor der ikke bliver afspærret. I den nuværende tidsplan bliver der ikke spærret aftener og nætter mellem lørdag og søndag og søndag og mandag. Da arbejdet er vejrafhængigt, kan det ske, at arbejdet må udskydes på grund af vejrforholdene.

Vejdirektoratet beklager på forhånd de gener, som arbejdet måtte påføre naboer og trafikanter.

På Vejdirektoratets trafikkort kan man altid holde sig opdateret om den aktuelle situation på statsvejene og få viden om restriktioner for trafikken, konkrete vejarbejder og øvrige trafikmeldinger.

Kilde.: Vejdirektoratet

Der er ikke skrevet kommentarer.
Kommentér
Du skal logge ind for at kommentere.
Vurderinger
Vurdering er kun tilgængelig for registrerede brugere.
Vær så venlig at Log ind for at stemme.

Teksten er ikke vurderet.