Navigation
Besøgende
» Gæster online: 1

» Brugere online: 0

» Antal brugere: 3
» Nyeste bruger: Skovsgaard
Nyeste artikler
Log ind
Indtast brugernavn

KodeordGlemt kodeord?
DER ER 1,- DER ER 2,- DER ER FAKTISK 3 "VEJ PAKKER" !
DebatDen første er trådt i kraft allerede !

Den næste træder i kraft omkring Februar 2022 !

Den tredje træder så i kraft noget senere !

MÅSKE,- men kun MÅSKE,- - vil der også komme nr. 4 ?


DET ER ET STÆRKT SIGNAL,- - -FRA EU !

Jeg tror på,-at de fleste forventer at formålet med disse "vej pakker" er,- at sikre løn og arbejdsforhold på transportområdet i samtlige medlemslande .Og JA,- det er også tilfældet,- MEN der er også en anden grund til,- at EU "strammer skruen",- for at opnå hensigterne med selve fællesskabet der jo bygger ideen med et EU, -hvor alle har de samme betingelser og muligheder.

Derfor handler det om meget andet,- end blot løn og arbejdsforhold,- nemlig  "Fair konkurrence på lige vilkår.  Det betyder kort og godt,- at vi med tiden vil opleve krav omkring diverse Nationale forhold på det økonomiske område,- og herunder diffus "skattefrihed".  Således må der forventes et indgreb der sætter en stopper for visse landes lukrative goder,- som andre lande ikke kan modsvare. 
 
Det er princippet med,- at "ingen medlemslande må opnå fordele,- på bekostning af andre medlemslande" !  Her er tale om et af flere principper i EU´s "grundlov",- der også er kendt som  "ROM-TRAKTATEN".  Da man besluttede at de Østeuropæiske lande kunne indlemmes i EU,- havde man ikke lige forudset den negative effekt,- som er en realitet i dag.  Her erkender man,- at denne negative effekt ikke kun kan tilskrives de Østeuropæiske lande alene,-men at suspekte elementer i Vesteuropa, -desværre var hurtige til at  "drage fordele,- på bekostning af andre".

Med de tre "Vej pakker" der allerede er udfærdiget,- forventer EU at være i mål med de hensigter fællesskabet reelt bygger på. Der er dog den mulighed,-at "vej pakke nr. 4",- må udformes for lige at  "klare det sidste",- hvis der viser sig et behov for det.  Da det åbenbart ikke betyder så meget for EU,- om det er "den ene" eller "den anden",- der skal udføre de nødvendige kontroller,- må anses for at være et tegn på,- at EU trods alt ikke ønsker at være enerådende. Dog skal man ikke være i tvivl om,- at EU nok skal holde øje med,- at der BLIVER kontrolleret.  

Vi må også forvente,- at kampagnen "Fair konkurrence på lige vilkår",- ikke kun handler om forholdene mellem Nationale og udenlandske virksomheder !Der vil garanteret også blive holdt øje med forholdene,- internt i medlemslandene,- med henvisning til  "samme løn for samme arbejde på samme sted". Således må afgørelsen om,- at det angiveligt fortsat vil være "arbejdsmarkedets parter",- ikke nødvendigvis opfattes som en lempelse på nogen måder.

Skal der  peges på noget der virkelig vil være negativt,- så kan det kun blive omkring hastigheden de mange nye love og regler vil være om at vise en smuleeffekt. EU har ikke ry for at tingene går hurtigt,- og samtidig vil der altid være en "overgangsperiode",- der også forsinker hele processen . SÅ,- man kan roligt  "tage armene ned",- for meget tyder på,- at man har låst sig fast på målet,- og er indstillet på,- at ingen får lov til at  "misforstå" noget i fremtiden.


"MÅLET  HELLIGERE  MIDLET",- - SOM  MAN  SIGER  !
Der er ikke skrevet kommentarer.
Kommentér
Du skal logge ind for at kommentere.
Vurderinger
Vurdering er kun tilgængelig for registrerede brugere.
Vær så venlig at Log ind for at stemme.

Teksten er ikke vurderet.