Navigation
Besøgende
» Gæster online: 1

» Brugere online: 0

» Antal brugere: 3
» Nyeste bruger: Skovsgaard
Nyeste artikler
Log ind
Indtast brugernavn

KodeordGlemt kodeord?
Nødvendige asfaltarbejder på Bispeengbuen
TrafikFra 1. oktober til 31. oktober foretager Vejdirektoratets entreprenør nødvendige, forebyggende asfaltreparationer på Bispeengbuen i København.

Arbejdet er begrænset til udlægning af et nyt, tyndt asfaltlag samt tætning af alle samlinger langs broens kantbjælker.

Vedligeholdelsesarbejdet foretages på denne måde i bevidsthed om, at Bispeengbuen er grundlag for forskellige foranalyser både i kommunalt og statsligt regi, hvor forskellige muligheder undersøges, med hensyn til hvis Bispeengbuen fjernes helt eller delvist. Der er dog ikke truffet nogen beslutning om Bispeengbuens fremtid endnu.

Uanset hvilket scenarium der i sidste ende besluttes for Bispeengbuens fremtid, vil der gå nogle år, før en eventuel omdannelse af Bispeengbuen er gennemført.

Bidrager til bedre kørekomfort og mindre støj
Broerne er p.t. i dårlig stand med hensyn til vandtæthed og belægning, der accelererer nedbrydningen af betonkonstruktionerne. For at sikre, at der ikke i perioden med forundersøgelser opstår uoprettelig skade på konstruktionerne, gennemføres der derfor en begrænset men nødvendig vedligeholdsindsats nu i 2021.

Indsatsen vil også bidrage til bedre kørekomfort med lidt mindre støj de næste år. Indsatsen er aftalt med Frederiksberg Kommune og Københavns Kommune.

Arbejdet udføres sporvis i aften- og nattetimerne kl. 18-06 for at minimere indflydelsen på trafikafviklingen især i myldretiden, og særligt støjende aktiviteter vil som udgangspunkt ikke blive gennemført i nattetimerne.

Der vil blive opsat etapevis løbende afspærringer, som fjernes hver nat inden myldretidens begyndelse.

Vejdirektoratet beklager på forhånd de gener, som arbejdet måtte medføre for trafikanterne og beboere omkring Bispeengbuen.

Information om hvor der arbejdes og konkrete restriktioner for trafikken kan ses på www.trafikinfo.dk sammen med øvrige relevante vej- og trafikmeldinger.

Kilde: Vejdirektoratet

Der er ikke skrevet kommentarer.
Kommentér
Du skal logge ind for at kommentere.
Vurderinger
Vurdering er kun tilgængelig for registrerede brugere.
Vær så venlig at Log ind for at stemme.

Teksten er ikke vurderet.