Navigation
Besøgende
» Gæster online: 2

» Brugere online: 0

» Antal brugere: 3
» Nyeste bruger: Skovsgaard
Nyeste artikler
Log ind
Indtast brugernavn

KodeordGlemt kodeord?
DET ER LIGE TIL AT "KASTE OP OVER" !
DebatDer findes en hel jungle af love og regler !

Det gælder Nationale love og regler !

Det gælder også love og regler,- fra EU !

Der træder endnu flere i kraft,- - -løbende !


MEN,- INGEN "KAN",-ELLER "MÅ",- -ELLER "VIL",- - HÅNDHÆVE DEM !

Lad mig begynde med at gengive en rystende oplysning,- der poppede op som et svar på "Facebook"  :

Einar Hofman levere dette svar :
Dan Fabricius Jørgensen og Ronald Damgaard, Færdselsstyrelsen har ikke efter den 1. april genereret en eneste sag om dansk løn til udlændinge , der kører cabotagekørsel, og som efterfølgende er oversendt til politiet, da de godt ved det kræver en international retsanmodning at sigte den udenlandske vognmand. Det er en omstændig sag som oftetager 2-3 år og mange gange ikke fører til noget da den udenlandske vognmand ikke findes på den adr. han er registreret på. Så Færdselsstyrelsen svinger ingen pisk, men er blot kransekagefigur for en opgave, de ikke har styr på.


Måske er det bare mig,- der straks genkender et mønster.  Det var jo præcis det samme,- da Færdselsstyrelsen skulle stå for kontrol af ulovlig parkering,- på statens rastepladser.Her kunne man ikke gøre andet,- end uddele "P-afgifter",- som jo IKKE er bøder,- og derfor heller ikke bliver betalt.  SÅ,- den øvelse der gjorde Færdselsstyrelsen til det man kalder "den overordnede myndighed" på transportområdet,- er lige til at "kaste op over"  !

Her får jeg lyst til at spørge om man har styr på,- hvor mange millioner kroner,- Færdselsstyrelsen IKKE har fået ind for ulovlig parkering,- på statens rastepladser. ?Der synes ikke lige at være behov for "tandløse myndigheder",- der sikre at Danmark bliver til grin,- over hele  EU.  Det er netop blevet offentliggjort,- at den samlede restance hos den Danske befolkning, -lige nu er på 142 millioner kroner.  Vi ender nok med at have et lignede beløb "ude at stå" for ulovlig parkering.

MEN,- mon der findes en eller anden "klog person",- der lige kan forklar os,- HVORFOR man laver love og regler,- der  IKKE kan blive håndhævet  ?  Her er del vel på plads lige at nævne,- at når Politiet er ude og kontrollere alene,-så kan man både finde overtrædelser,- og udskrive bøder.  MEN,- når Politiet er sammen med Færdselsstyrelsen,- som jo IKKE har nogen beføjelser,- ja så finder man også overtrædelser,-  MEN,- der udskrives IKKE  bøder  ?

JA,- jeg ved godt at der også er store problemer omkring den nye mindsteløn.  De nye EU-regler for udstationering træder først i kraft omkring Februar måned 2022,- som alle vel ved alt om.  MEN,- det betyder vel ikke,- at man bare lader den nye Danske lov om mindsteløn ved kørsel "på Dansk jord",- IKKE kan håndhæves ?  Det er jo en gældende lov der trådte i kraft d. 1. Jan. 2021,- med en "tilvænningsperiode" frem til d. 1. April 2021,- og således intet har at gøre med de nye regler for udstationering.  Dertil kommer,- at Danske chauffører også er blevet omfattet af denne nye lov om mindsteløn,- fra og med d. 1. Juli 2021. 

HVORFOR bruge penge på at "opgradere"  Færdselsstyrelsen til "Politiarbejde",- uden at tilføre beføjelser  ?  MÅSKE  kunne man "komme længere" ved,- at man tilførte ressourcer til Politiet,- og lod dem udføre det job de er ansat til,- og så lade Færdselsstyrelsen bare være Færdselsstyrelsen.  Det hele svarer til,-at man sender brandvæsenet ud for at slukke en skovbrand,- men forbyder dem at bruge vand !


DET  ER  VED  AT  VÆRE  FLOVT,- - - AT  VÆRE   DANSKER   !
Der er ikke skrevet kommentarer.
Kommentér
Du skal logge ind for at kommentere.
Vurderinger
Vurdering er kun tilgængelig for registrerede brugere.
Vær så venlig at Log ind for at stemme.

Teksten er ikke vurderet.