Navigation
Besøgende
» Gæster online: 2

» Brugere online: 0

» Antal brugere: 3
» Nyeste bruger: Skovsgaard
Nyeste artikler
Log ind
Indtast brugernavn

KodeordGlemt kodeord?
JAMEN 3F,- -HVORFOR KUN EN POLITI-ANMELDELSE ?
DebatFørst en tak for,- at I foretog anmeldelsen,- og fik stoppet svineriet i Padborg !

Også stor tak,- fordi i bidrog til sagen,- med foto´s og andet afgørende !

Der skal også lyde en tak,- fordi i lavede udregninger,- der klart viste grov underbetaling !

OG,- så er der vist ikke mere,- I fortjener tak for,- i den sag !


JA 3F,- - I BURDE NOK HAVE ANLAGT SAG OM UNDERBETALING !

Dette indlæg er også sendt til Jan Villadsen !

Da det jo ikke er nogen hemmelighed,-at I hos 3F samarbejder med fagforeninger udenfor landets grænser,- og på den måde forsøger at få rettet op på forhold og fælles problematikker på arbejdsmarkedet,-er jeg ikke et sekund i tvivl om,- at I også har fulgt med i sagen i Holland,- mod virksomheden " Van den Bosch". Det har faktisk været en sag,- der præcis som den sag Heiko Koelszch førte,-og endte med at vinde,-skulle gennem flere instanser for endelig at blive afsluttet.

Jeg vil ikke bruge tid på at gengive HELE sagen,- der jo ER ret omfattende. Jeg nævner blot et par afsnit,- der klart fortæller om forløbet,- og effekten. Den endelig, -og afgørende dom i den sag,- blev afsagt d. 11. Aug. 2021 !

Afgørelsen har ikke kun været god for de 10 ungarske chauffører. Mange tusinde andre chauffører bliver ligesom ungarerne hos Van den Bosch underbetalt og udnyttet, Fremhæver Edwin Atema, fra FNV-Stichting VNB, som blandt andet har fokus på chaufførers arbejdsforhold.

FNV oplyser i forbindelse med afgørelsen i Retten i Arnhem-Leeuwarden, at undersøgelsen i 2011 viste, at udenlandske chauffører blev underbetalt. De fik en løn på omkring en tredjedel af, hvad hollandske chauffører fik. FNV anlagde sager mod Van den Bosch, følgende løber op i et beløb på én million euro.


Tilbage til sagen fra Padborg,- og den foreløbige kendelse,- alle har svært ved at forstå ! Der mangler,- efter min mening,-noget virkelig interessant,- nemlig et krav om efterbetaling til de Filippinske chauffører.

Det er jo ikke en sag Politiet og anklagemyndigheden kan rejse,- da det jo handler om løn,- og således en sag for "Fagbevægelsen",- - præcis som det skete i Holland. I sagen mod Kurt Beier blev det faktisk oplyst præcis hvor meget virksomheden "sparede" på lønsiden,- og dermed fremgår det jo tydeligt,- at der BURDE have været et krav om efterbetaling også.

Kan vi forvente at I anlægger en sag om efterbetaling,- eller hvordan stiller i Jer til det emne ? Det kunne jeg forestille mig,- at vi er mange der gerne vil høre lidt om !

Mvh.

Dan F. Jørgensen
eurodrivers.dk


Der er ikke skrevet kommentarer.
Kommentér
Du skal logge ind for at kommentere.
Vurderinger
Vurdering er kun tilgængelig for registrerede brugere.
Vær så venlig at Log ind for at stemme.

Teksten er ikke vurderet.