Navigation
Besøgende
» Gæster online: 3

» Brugere online: 0

» Antal brugere: 3
» Nyeste bruger: Skovsgaard
Nyeste artikler
Log ind
Indtast brugernavn

KodeordGlemt kodeord?
SAWO A/S - Så er der kørt endnu et træk til Frede Andersen
LastDet komplette træk er opbygget ved NOPA i Stokkemarke og består af et NOPA tippelad, FTPL 320 og en HIAB kran, X-HiPro 302 EP-5 CD. Efter trækket køres der med den ny-leverede NOPA kærre, KTS240.

Tippeladet er bygget op på et Scania R 580 B8X4NB chassis og har pendel lodret i venstre side. For nem indgang til lad, er der kattelem i både højre og venstre side.

Kranen hører til i 30 tm klassen og har 5 hydrauliske udskud med en hydraulisk rækkevidde på 15,1 meter. Der er CombiDrive 3 radiostyring af kranen, som bl.a. har parkeringshjælp (BDA) samt højdeadvarsel med lyd og lys.

NOPA kærren er 3-akslet med 3-vejs tip og en indvendig længde på 5.600 mm. Der er manuel udskydelig kofanger på med automatbagsmæk og svenskerbagsmæk. Kærren har ligeledes pendel lodret i venstre side.

Pendel på forvogn og kærre styres begge via kranens fjernbetjening. Både forvogn og kærre har hel højre side med fjederhjælp, så åbning og lukning nemt kan foretages af chaufføren alene.

Til opbygningen er der ligeledes leveret en pallegaffel samt en sandgrab fra Kinshofer.

Frede Andersen og Søn i Næstved er en alsidig vognmand, der både har entreprenør-, container-, samt kran- og grabkørsel, med kraner fra 16 til 210 tm.


HIAB X-HiPro 302 EP-5 CD + NOPA FTPL320 + NOPA KTS240
Kilde/ Foto: SAWO A/S

Der er ikke skrevet kommentarer.
Kommentér
Du skal logge ind for at kommentere.
Vurderinger
Vurdering er kun tilgængelig for registrerede brugere.
Vær så venlig at Log ind for at stemme.

Teksten er ikke vurderet.