Navigation
Besøgende
» Gæster online: 2

» Brugere online: 0

» Antal brugere: 3
» Nyeste bruger: Skovsgaard
Nyeste artikler
Log ind
Indtast brugernavn

KodeordGlemt kodeord?
DEKRA - Mange vognmænd ansætter nye chauffører – hvis de kan finde dem
NyhedLandets vognmænd ansætter chauffører i stor stil, men har svært ved at finde kvalificerede kandidater, viser det nyeste beskæftigelsesbarometer fra DEKRA.

Der er jobfest i transportbranchen, hvor landets vognmænd har travlt med at ansætte nye chauffører – hvis de ellers kan få fat på dem.

Det viser det seneste beskæftigelsesbarometer for godsbranchen fra Danmarks største udbyder af transportuddannelser, DEKRA, som regelmæssigt tager temperaturen på beskæftigelsen i transportbranchen.

Mange ansætter nye chauffører

I det nyeste beskæftigelsesbarometer fra DEKRA svarer 80 procent af flere end 2.500 adspurgte vognmænd, at de har ansat nye chauffører de sidste tre måneder.

Samtidig er der blandt vognmændene en stor tro på, at der også vil være et stigende behov for nye chauffører i forårsmånederne.

Således svarer 48 procent af vognmændene, at de skal ansætte flere chauffører i de kommende tre måneder.

Stort arbejde forude

Til gengæld melder 56 procent af vognmændene desværre om udfordringer med at skaffe kvalificerede chauffører.

”Trods branchens store fokus på denne problemstilling gennem flere år, viser vognmændenes svar i beskæftigelsesbarometret, at vi stadig har et stort stykke arbejde foran os i branchen som helhed, hvis vi skal dække det voksende behov for kvalificerede chauffører i Danmark. Derfor vil DEKRA i samarbejde med landets vognmænd fortsat arbejde hårdt på at få uddannet endnu flere dygtige chauffører,” siger administrerende direktør i DEKRA Danmark, Peter Laursen.

Se hele analysen på https://www.dekra.dk/barometer

Kilde: DEKRA
Der er ikke skrevet kommentarer.
Kommentér
Du skal logge ind for at kommentere.
Vurderinger
Vurdering er kun tilgængelig for registrerede brugere.
Vær så venlig at Log ind for at stemme.

Teksten er ikke vurderet.