Navigation
Besøgende
» Gæster online: 1

» Brugere online: 0

» Antal brugere: 3
» Nyeste bruger: Skovsgaard
Nyeste artikler
Log ind
Indtast brugernavn

KodeordGlemt kodeord?
MAN TGX Individual Lion S: Alfahannen øger tempoet
NyhedGennem lanceringen af MAN TGX Individual Lion S, det eksklusive flagskib i den nye MAN Truck Generation, styrker MAN Truck & Bus positionen yderligere. 11. februar annoncerede Göran Nyberg, direktionsmedlem med ansvar for salg og marketing, lanceringen af det nye flagskib fra MAN Individual på selskabets YouTube-kanal MAN QuickStop.


Individual Lion S, topversionen af MAN TGX.
Karbonelementer og røde designlinjer understreger designet på den nye lastbilserie.
Pakker fra MAN Individual giver et unikt komfortniveau.
MAN TGX Individual Lion S vil være tilgængelig med motoreffekter fra 510 til 640 hk.
MAN Individual Lion S kommer på vejene fra februar 2021 for at markere, at det er et år siden den nye MAN Truck Generation blev lanceret. I tillæg til fremragende effektivitet og øget chaufførfokus, som præger hele den nye køretøjserie, byder TGX Lion S, udviklet af MAN Individual, på høj eksklusivitet. Den fremstår med et unikt design og et udstyrsvalg, som tilfredsstiller de mest krævende chauffører.

Eksteriøret på MAN TGX Individual LION S er udformet af MANs designafdeling i samarbejde med eksperterne hos MAN Individual. Der er lagt vægt på visuelle karboneffekter på kofanger og spejlene foruden forskellige røde designelementer, som understreger det fremragende design på den nye MAN Truck Generation. Den klassiske grill i sort med kromdetaljer og røde elementer, efter ønske en tagbøjle med ekstralys i LED-udførelse, rustfrie stålelementer i front og på siderne, sorte fælge og den eksklusive MAN Individual-solskærm sørger for et iøjnefaldende eksteriør.

Interiøret har også et eksklusivt præg. De røde dekorative søm på det læderovertrukne multifunktionsrat understreger den sportslige karakter til MAN TGX Individual Lion S. Sæderne er trukket med Alcantara skind med rød diamantsøm, og armlænene og dørbeklædningen matcher dette. På hovedstøtterne er anført en rød løve. Lion S-tekst pryder kromdørlisterne, og de røde sikkerhedsseler øger det dynamiske helhedsindtryk yderligere.

Chauffør komfortpakken, med Premium sæder, rat med særdeles gode justeringsmuligheder og fuld digital 12,3-tommers instrumentering sikrer et optimalt arbejdsmiljø i det rummelige førerhus på Individual Lion S. En række assistentsystemer som Adaptive Cruise Control Stop & Go, MAN ComfortSteering, Lane Return Assist LRA, vognbaneskifteassisent, drejeassistent og fjernlysassistent er selvsagt på plads for at hjælpe chaufføren på vejen. Efter ønske kan MAN Individual levere komfortdetaljer som et meget rummeligt opbevaringsskab på 1.400 liter i stedet for den øvre køje eller en køkkenenhed med mikrobølgeovn og kaffemaskine. På listen over optioner findes også et 22-tommers TV på sidevæggen over køjen.

MAN TGX Lion S leveres med motoreffekter fra 510 til 640 hk, og dermed løber det eksklusive MAN-flagskib som en alfahan langs vejen.

Se foto med mere via dette Link

Kilde: MAN Truck & Bus Danmark A/S
Der er ikke skrevet kommentarer.
Kommentér
Du skal logge ind for at kommentere.
Vurderinger
Vurdering er kun tilgængelig for registrerede brugere.
Vær så venlig at Log ind for at stemme.

Teksten er ikke vurderet.