Navigation
Besøgende
» Gæster online: 2

» Brugere online: 0

» Antal brugere: 3
» Nyeste bruger: Skovsgaard
Nyeste artikler
Log ind
Indtast brugernavn

KodeordGlemt kodeord?
NYE   REGLER   TRUMFER  GÆLDENDE  LOVGIVNING     !
Debat
Det er rimelig svært,- - at få øje på logikken her    !

Både formålet og effekten,- forsvinder totalt    !

MEN,- der er nogle det slipper for en  udgift    !

ER særbehandling noget vi bare må  "leve med"    !


DET  VIRKER  SOM,- - - "VENSTREHÅNDSARBEJDE"    !

Fra 7. februar 2021 trådte r nye skærpede indrejsekrav i kraft. Disse omfatter bl.a. krav om test og isolation ved indrejse til Danmark. Det oplyser Transportministeriet.

Det hele er på grund af "Den Engelske Variant",- som virkelig har sat sine spor i Europa.  Måske er man også begyndt at få respekt for "Den Sydafrikanske Variant" som er den der findes i eksempelvis Dubai ?  Vi hører også om en  "Brasiliansk Variant",- der endnu ikke er kommet til Europa  !   Myndighederne vedtager disse nye regler,- for at forhindre en spredning af smitte,- i forbindelse med "turister" der vender hjem fra ferie.  MEN,- man har også fået øje på lastbilchauffører,- der krydserlandets grænser.  

Derfor har man indskrevet disse tåbelige undtagelser  :


Godschauffører kan afholde den påbudte isolation i køretøjet, der er anvendt til godstransporten.
Isolationen kan afbrydes i forbindelse med udførelsen af erhvervet;
Ved anvendelse af toilet og badefaciliteter i umiddelbar tilknytning til isolation stedet; 
Ved indkøb af mad og andre fornødenheder samt ved skift af isolations sted. 
Der kan højest være to personer isoleret i ét køretøj. 

Det bemærkes, at det regulære hvil på mindst 45 timer fortsat skal afholdes i overensstemmelse med køre- og hviletidsreglerne.


Personligt har jeg svært ved at se,- at disse undtagelser kan være andet end "særbehandling" ,- der fritager vognmænd / chauffører,- for udgifter til et værelse på et af de eksisterende steder,- der bruges til isolation.  Denne nye regel ved indrejse i Danmark,- trumfer let og elegant den gældende lovgivning for "Køre/hviletid",- der nu står tilbage som værdiløs.

Som JEG læser og forstår denne nye regel,- så kan karantænen afbrydes,- når der skal udføres en transportopgave.  Der gælder heller ikke krav om isolation,- når chaufføren skal i bad,- eller på toilettet,- eller en tur hen og handle ind hos købmanden.  Holder man på "et kedeligt sted",- må man også køre hen til et andet sted,-og fortsætte isolationen !

Når man nu erkender,- at der trods alt ER en vis risiko for spredning af smitte,- når lastbiler og chauffører kører ind i Danmark,- så kunne man jo have fundet en anden,- og bedre løsning.  Hvis status for en chauffør viser sig at kræve isolation,- skal den pågældende nægtes adgang til Danmark.  Derfor burde man kræve,- at traileren hensættes på et sted til afhentning,- og det kunne jo være  "Den Gamle Toldplads"  i Padborg,- hvor den så kan afhentes,- og transporten kan fortsætte.


HVAD  ER  DET   JEG   IKKE  HAR   FATTET   HER   ?
Der er ikke skrevet kommentarer.
Kommentér
Du skal logge ind for at kommentere.
Vurderinger
Vurdering er kun tilgængelig for registrerede brugere.
Vær så venlig at Log ind for at stemme.

Teksten er ikke vurderet.