Navigation
Besøgende
» Gæster online: 2

» Brugere online: 0

» Antal brugere: 3
» Nyeste bruger: Skovsgaard
Nyeste artikler
Log ind
Indtast brugernavn

KodeordGlemt kodeord?
ER  AFFØRING  MON,- -   SUNDHED  ELLER   BESKÆFTIGELSE   ?
DebatMinisterier sender lystigt  "aben"  videre,- ved flere og flere henvendelser    !

Hvor meget af dette er mon,- på grund af den famøse  "Corona"    ?

Hvor meget af dette er mon på grund af,- - -noget andet    ?

Har  "borgen"  virkelig ingen følelse med virkelighedens  verden  ?


"PROBLEMET"  ER  ANDET  END,- - - "EN  TUR  PÅ  POTTEN"    !

At kalde dette for en skandale, -kan på ingen måde være dækkende nok,- - langt fra.  Særligt i denne tid,- hvor man holder fast i,- at chaufførerne ikke på blive pålagt restriktioner af nogen art,-af hensyn til  "varernes frie bevægelighed" og "leveringssikkerheden" .  Der skal være helt åbent,- "hele vejen igennem",- så alt kan komme frem til rette sted,- uden forsinkelse,- eller andet. Vi skal passe godt på hinanden,- og sikre at vi ikke spreder smitte,- uhensigtsmæssigt,- hvilket alle forstår til fulde.

Den kontakt der følger med,- når der leveres,- eller afhentes gods hos en  "kunde",- er der angiveligt styr på.  Vi kan læse andet sted i dette indlæg om,- at visse former for "kontakt" ikke synes at være afskrækkende,- eller anses for at være en risiko.  MEN,- derimod går alle nærmest i panik,- når der tales om,- at en værdigt trængende chauffør,- lige skal  "en tur på potten" !  Pludselig er alle alarmklokken kommet på overarbejde,- hos flere og flere.

Jeg har lige lånt disse linier fra  "LastbilMagasinet"  :


- Det var ydmygende, det var pinligt, og det var simpelthen ikke okay. Jeg er ikke ude på at hænge nogen ud, men når vi chauffører kan låne kuglepenne, løftevogne og må stå inde på lageret, så må vi vel også låne toilettet, når det er nødvendigt, sagde Niels Jørgen Nielsen, da Lastbil Magasinet talte med ham.

Med flere oplevelser af samme slags, og efter at have talt med flere kolleger, der har været ude for det samme, skrev Niels Jørgen Nielsen til sundhedsstyrelsen, der henviste ham til Beskæftigelsesministeriet. Niels Jørgen Nielsen kontaktede Beskæftigelsesministeriet per mail for at få svar på, om de kan gøre noget for at råbe virksomhederne op, så der kommer styr på den misinformation, Niels Jørgen Nielsen mener, er årsag til, at så mange virksomheder nægter chaufførerne adgang til at benytte toilettet. Niels Jørgen Nielsen har intet hørt fra ministeriet.


Nu vil jeg så lige henvise til tidligere indlæg omkring afføring og "urin-flasker" i naturen,- hvor forargelsen nåede uhørte højder,- over hele landet,- OGSÅ  inde på  "borgen".  Her var der ikke blot tale om,-at chaufførerne var blevet nægtet adgang til de sanitære installationer,- men faktisk at  "kunderne"  ikke ville tillade udenlandske chauffører at opholde sig på "matriklen",- efter endt levering eller afhentning. Dette fænomen er det samme i dagens Danmark,- og er et udtryk for,- at man hos de grådige "kunder",- må erkende at man sandelig har "skudt sig selv i foden".

Det er helt fint med at få udført transporterne som  "discount",- og spare en masse penge.  Desværre betyder det så,- at man ikke kan blive "betjent" af Danske lastbiler og chauffører,- men udelukkende af de udenlandske.  Disse "lønslaver" vil man så ikke "have i nærheden" længere end højst nødvendigt,- på grund at flere ting,- og ikke mindst de "negative" ting.  Her er der så kun "andre steder",- for disse lastbiler og chauffører,- at søge hen på.  Det udløste som nævnt det frygtelige svineri i naturen,- mange steder i landet.

NU,- vil bruger man så "Coronaen" som undskyldning,- så man ikke bliver beskyldt for,- at man ikke gør forskel,- når der pludselig dukker en Dansk lastbil og chauffør op på "matriklen" og skal levere eller afhente gods.  Sagt med andre ord,- så har  "kunderne" ingen betænkeligheder ved at blive betjent  "billigt",- og jeg både lastbil og chauffør væk bagefter.  Der er blevet sparet penge,- og man er blevet betjent,-SÅDAN,- og så "skide være med resten" !  Det hedder i min verden,- hånlig egoisme og mangel på medfølelse med andre mennesker.

Så skal vi lige have endnu et par linier fra  "LastbilMagasinet"  : 


- Det fremgår tydeligt af arbejdsmiljøreglerne, at man som arbejdsgiver har pligt til at sørge for, at chaufføren kan komme på toilettet i forbindelse med arbejdet på farten. Arbejdsgiveren kan sørge for dette på forskellig vis, fx ved, at faciliteterne findes på arbejdsstedet eller i umiddelbar nærhed af dette, eller er etableret i fx skurvogne. I særlige tilfælde, hvor det ikke er muligt eller hensigtsmæssigt at benytte et samlingssted, kan chaufføren henvises til at benytte toiletter ved passende ophold på egnede steder som fx toilettet på en station eller et toilet i et butikscenter. Men faciliteterne skal selvfølgelig være rimelige og forsvarlige,- påpeger beskæftigelsesminister Peter Hummelgaard.

Pludselig havner vi nu i en "helt anden grøft"  !  Der er jo  "arbejdsmiljø"  dette her,- så nu er det så vognmanden,- der  "sidder med aben".  De omtalte  "kunder"  har intet med dette problem at gøre,- for chaufførernes "arbejdsgiver" er jo  VOGNMANDEN !  Det er  IKKE noget der hører under sundhed,- at man ikke kan "komme på potten",- og  Ministeren for beskæftigelse slap også "af krogen",- for  afføring handler nemlig kun om "arbejdsmiljø",- og er således noget  vognmanden  "hænger på" !  

"Lønslaver",- "Social-dumping",- giver sikker og stabil profit,- som desværre også betyder uønskede chauffører på matriklen,-med jævne mellemrum.  Nu har man så fået en ny mulighed for at  "lukke helt af",- nemlig "Corona-djævelen",- som angiveligt smitter ekstra meget,- "på tønden" !  


MAN  BURDE   SKAMME   SIG,- - - MEN  MAN  VED  NOK  IKKE  HVORDAN   !
Der er ikke skrevet kommentarer.
Kommentér
Du skal logge ind for at kommentere.
Vurderinger
Vurdering er kun tilgængelig for registrerede brugere.
Vær så venlig at Log ind for at stemme.

Teksten er ikke vurderet.