Navigation
Besøgende
» Gæster online: 2

» Brugere online: 0

» Antal brugere: 3
» Nyeste bruger: Skovsgaard
Nyeste artikler
Log ind
Indtast brugernavn

KodeordGlemt kodeord?
Danskerne bevæger sig fortsat ikke langt fra hjemmet
NyhedNedlukningen af samfundet kan tydeligt ses på vejene og i den kollektive trafik, der bærer præg af, at danskerne følger retningslinjerne og i høj grad holder sig hjemme.

Siden nytår har der været god plads på danske veje og skinner. Danskerne holder sig fortsat så vidt muligt hjemme, og det kan eksempelvis ses i S-togene, hvor der er knap 70 procent færre passagerer. På vejene ligger trafikken forsat godt 30 procent under normalen, og der er ca. 70 procent færre togpassagerer, der tager turen over Storebælt. Færgerne oplever også fortsat, at der er meget få passagerer med.

- Det er et meget effektivt våben mod corona, at vi bliver hjemme, når vi kan. Det er betryggende, at mange danskere, der har muligheden for det, viser ansvar og bliver hjemme. Jeg ved, det er en svær periode, vi skal igennem, men heldigvis kan vi se på smittetallene, at vores indsats virker. Trafiktallene for 2021 har indtil videre været lave, og vi skal holde fast i det niveau lidt endnu, så vi er sikre på, der er kontrol over de nye mutationer, siger transportminister Benny Engelbrecht.

Kilde: Transportministeriet
Der er ikke skrevet kommentarer.
Kommentér
Du skal logge ind for at kommentere.
Vurderinger
Vurdering er kun tilgængelig for registrerede brugere.
Vær så venlig at Log ind for at stemme.

Teksten er ikke vurderet.