Navigation
Besøgende
» Gæster online: 2

» Brugere online: 0

» Antal brugere: 3
» Nyeste bruger: Skovsgaard
Nyeste artikler
Log ind
Indtast brugernavn

KodeordGlemt kodeord?
MAN  BURDE  OGSÅ   BRUGE  EN   "UPPERCUT"    !
Debat
Chaufføren fik lige et  "Højre Hook"  !

Så fik chaufføren også lige et  "Venstre Hook"   !

Det blev fulgt op af en  "Skalle"   !

Vognmanden  "slog" man slet ikke på   !


VOGNMANDEN  SKULLE  HAVE  HAFT  EN   "UPPERCUT"    !

Det er faktisk meget passende at bruge  udtryk fra Bokseverdenen her,- og jeg vil mene at det er meget "rammende",- - netop i denne sag !  Der gik tid med at afklare alle forhold,-men man fik dog reddet de fleste tråde ud,- inde der var gået 12 omgange,- - - undskyld 12 måneder.  Politiet vandt stort på point,- kan man vel udlede af den endelige dom. MEN,- det gavner jo ikke ret bredt,- blot at "slå løs" på chaufføren,- og lade vognmanden "slippe" med en bøde ?

Nu kender JEG ikke chaufførens Nationalitet,- men HVIS vi taler om en chauffør fra Rumænien,- så har han jo en helt ny identitet om en uge,- og kan fortsætte som ingenting. Derfor er det ikke altid "løsningen",- at lade kasseapparater spinde lystigt,- når dette alligevel ikke stopper svineriet overhovedet. Jeg fatter ikke,- hvor de får alle de penge fra,-men de mangler dem tilsyneladende ikke.  MÅSKE er gevinsten ved at snyde,- betydelig større end vi hidtil har regnet med,- og det gør jo bare det hele værre.

SÅ,- derfor løser "slagene" på chaufføren ikke mere end  "en snebold i helvede" !  DERFOR er det,- at  JEG efterlyser en helt ny strategi hos Politiet,- som minder om den man ofte anvender i Frankrig.  Her  "dasker" man selvfølgelig også til chaufføren,- men man rammer vognmanden med et veludført  "UPPERCUT",- i form af kørselsforbud for hansvirksomhed,- i en periode der afmåles efter grovheden af  "forbrydelsen".  Det er en strategi man typisk anvender ved gentagelse af overtrædelser,- MEN ved grove forhold,-som dem i denne her sag,- slår man til straks.

Det er jo bedre at forebygge end at helbrede,-er det blevet sagt af en klog mand,- engang i fortiden.  Man forebygger vel mere ved at fjerne "ondets rod",- end ved at "helbrede" uden effekt,- - på lang sigt.  Et kørselsforbud til vognmandens virksomhed,- vil jo omfatter alle virksomhedens køretøjer,- og ikke blot den enkelte chauffør. Altså en "Knock-Out" !


BRUG   "BOKSEHANDSKER",- - FREM  FØR  "FLØJLSHANDSKER",- - PÅ  RETTE  STED  !

Den sag dette handler om,- kan man læse om  HER : Link
Der er ikke skrevet kommentarer.
Kommentér
Du skal logge ind for at kommentere.
Vurderinger
Vurdering er kun tilgængelig for registrerede brugere.
Vær så venlig at Log ind for at stemme.

Teksten er ikke vurderet.