Navigation
Besøgende
» Gæster online: 4

» Brugere online: 0

» Antal brugere: 3
» Nyeste bruger: Skovsgaard
Nyeste artikler
Log ind
Indtast brugernavn

KodeordGlemt kodeord?
Norwegian takker den norske regering for støtte
FlyNorwegian er meget tilfreds med den norske regerings beslutning om at medvirke i selskabets indhentning af ny kapital med tilknyttede betingelser. Det øger mulighederne for, at Norwegian kommer igennem krisen og kan fortsætte med at være en vigtig aktør i norsk og skandinavisk luftfart.

- På vegne af all os i Norwegian vil jeg gerne rette en stor tak til regeringen. Norwegian står i en meget krævende situation som følge af pandemien, og statens medvirken øger chancen betydeligt for, at vi lykkes med at hente ny kapital og komme godt igennem rekonstruktionen. Vi har fortsat et stort stykke arbejde foran os, men støtten fra regeringen tager vi til indtægt for, at vi er på rette kurs, siger koncernchef i Norwegian Jacob Schram.

Selskabet er indtrådt i en irsk reorganiseringsproces og rekonstruktionsforhandlinger i Norge. Den 14. januar fremlagde Norwegian en ny forretningsplan, der baserer sig på en enklere selskabsstruktur, et europæisk rutenetværk uden langdistance og en kraftig reduktion af gælden. Ifølge planen skal Norwegian have omkring 50 fly i drift i 2021 og gradvis øge antallet af fly til 70 i 2022, afhængig af efterspørgsel og rejserestriktioner. Gælden skal reduceres til cirka 20 milliarder norske kroner og selskabet vil indhente fire til fem milliarder norske kroner i frisk kapital.

- Med en ny forretningsplan og medvirken fra regeringen har vi stor tro på, at vi kan tiltrække investorer og komme godt igennem rekonstruktionsprocessen. Vi har fået stor støtte fra politisk hold, fra kunder og medarbejdere, og fra aktionærer og forretningspartnere. Det er vi meget taknemmelige for, og det betyder meget for os i en krævende tid. Regeringens medvirken bidrager til at sikre arbejdspladser og en sund konkurrence i luftfarten, siger Schram.

Kilde: Norwegian
Der er ikke skrevet kommentarer.
Kommentér
Du skal logge ind for at kommentere.
Vurderinger
Vurdering er kun tilgængelig for registrerede brugere.
Vær så venlig at Log ind for at stemme.

Teksten er ikke vurderet.