Navigation
Besøgende
» Gæster online: 1

» Brugere online: 0

» Antal brugere: 3
» Nyeste bruger: Skovsgaard
Nyeste artikler
Log ind
Indtast brugernavn

KodeordGlemt kodeord?
Ny Stralis markerer 25-års IVECO-jubilæum for Thy-vognmand
LastMorup Mølle Vognmandsforretning har netop opgraderet vognparken med en helt ny IVECO Stralis fra Thybo Biler. Den er ligesom firmaets fire øvrige IVECO-modeller valgt på grund af driftssikkerheden – en helt afgørende parameter for en virksomhed, der siden starten har arbejdet under sloganet: Levering til tiden.

Gennem de seneste 25 år har Jan Olesen som indehaver af Morup Mølle Vognmandsforretning kun haft IVECO lastbiler. Firmaet har base i Morup Mølle i Thy og råder over fem lastbiler. Senest er en af de ældre modeller netop blevet udskiftet med en helt ny IVECO Stralis leveret af Thybo Biler i Thisted, som firmaet har samarbejdet fast med de seneste 30 år.

- Vi er en meget lokal vognmandsforretning, der lægger vægt på at levere som aftalt til kunderne. Eller som vores slogan siger: Levering til tiden. Det er derfor afgørende, at bilerne er driftssikre, så vi ikke risikerer, at kunderne pludselig skal stå og vente, fordi vi ikke kan være der til den tid, der er aftalt, fortæller Jan Olesen og fortsætter:

- IVECO-modellerne er meget driftssikre, og samtidig yder Thybo Biler altid en rigtig god service. Det siger også lidt, at den nye model erstatter en bil, der har kørt godt og stabilt de seneste 17 år.


Opgraderet drivline sætter fokus på effektivitet og produktivitet

Morup Mølle Vognmandsforretning servicerer primært håndværkere, entreprenører, landmænd og industrivirksomheder i Thy. Opgaverne omfatter alt fra kranarbejde og transport af flyttegods til flytning af korn med suge- og blæseanlæg samt fragt af muslinger.

Virksomheden udfører også en række andre opgaver som fx salg og levering af sand, grus, granit, træflis m.m. samt kørsel af pallevarer med truck og arbejde med gummiged.

Den nye IVECO Stralis er derfor leveret med en stærk 570 hk euro6-dieselmotor og opbygget til at kunne lidt af hvert med kran til op mod 33 tons samt hejs.

Drivlinen i den nye model er derudover komplet rekonstrueret fra motor til dæk med fokus på både produktivitet og effektivitet. Det betyder blandt andet en ny elektrisk og elektronisk arkitektur, en ny transmission samt ny bagaksel og affjedring. Derudover rummer den den nyeste generation af prædiktive GPS-funktioner og specifikke egenskaber til at forbedre effektivitet, brændstoføkonomi og bæredygtighed.

Endelig er bilen indrettet med plys indvendigt for at markere, at det nu er 25 år siden, at Morup Mølle Vognmandsforretning begyndte at køre IVECO.

- Det er en model til universel brug, der egner sig rigtigt godt til de mange forskellige opgaver, som Morup Mølle Vognmandsforretning udfører. Men den har også en del at leve op til, for den erstatter en bil, der har kørt omkring 2 mio. km med samme drivline gennem alle årene, understreger indehaver af Thybo Biler Henning Mikkelsen til slut.


Kilde/ Foto: IVECO
Der er ikke skrevet kommentarer.
Kommentér
Du skal logge ind for at kommentere.
Vurderinger
Vurdering er kun tilgængelig for registrerede brugere.
Vær så venlig at Log ind for at stemme.

Teksten er ikke vurderet.