Navigation
Besøgende
» Gæster online: 2

» Brugere online: 0

» Antal brugere: 3
» Nyeste bruger: Skovsgaard
Nyeste artikler
Log ind
Indtast brugernavn

KodeordGlemt kodeord?
FDL - Mysteriet fra Greve løst, lastbilen var fra BIH Trans ApS.
NyhedMidt- og Vestsjællands Politi udsendte pressemeddelelsen


Frie Danske Lastbilvognmænd FDL havde som tidligere skrevet modtaget et billede af lastbilen, som klart og tydelig viser hvilken dansk transportvirksomhed det drejer sig om, BIH Trans ApS står der klart og tydeligt på lastbilen. Søger man så I cvr på Virk, konstaterer man at BIH-Trans ApS er et af to binavne i selskabet BIH-Invest ApS, som er 100 % ejet af BIH-Invest Holding ApS. Hvilket selskab der er udlejer, det ved politiet. Lige som vi må formode politiet også ved hvem der ejer det Slovenske selskab, en måske interessant viden.

FDL undre sig når der i medierne skrives, udenlandske vognmænd tager nye metoder i brug. Er det nu udenlandske vognmænd der er synderne? Hvem ejer det Slovenske selskab? Søger pressen denne oplysning? Eller er det for besværligt? Det er ikke en nyhed at billige udenlandske chauffører kører rundt på DK nummerplader, nyheden er vel at man nu udlejer DK registrerede lastbiler til postkassen, så er EU miljøproblemet ved retur til hjemlandet løst. Hvor er politikerne? Denne sag er social løndumping i nye klæder.

Kører man en tur forbi Støvring syd for Ålborg, lørdag søndag så ved vi man kan observere BIH lastbiler parkeret for weekenden. BIH har 22 tilladelser, og er alle 22 udlejet til det Slovenske selskab ved vi ikke. Det er Færdselsstyrelsen som skal foretage virksomhedskontrollen i Danmark. Foretager Færdselsstyrelsen mon en virksomhedskontrol, når TCØ har afsløret grove overtrædelser i en DK registreret lastbil fra BIH Trans ApS, Tacografdata i lastbiler med DK-nummerplader skal kontrolleres hos Færdselsstyrelsen

Foretager fagpressen der beskæftiger sig med problemerne inden for godstransport på gummihjul, kun overfladisk journalistik? Er dybdegravende journalistik ikke en del af faget længere? Eller er det for besværligt?

Kilde: Frie Danske Lastbilvognmænd (FDL)
Der er ikke skrevet kommentarer.
Kommentér
Du skal logge ind for at kommentere.
Vurderinger
Vurdering er kun tilgængelig for registrerede brugere.
Vær så venlig at Log ind for at stemme.

Teksten er ikke vurderet.