Navigation
Besøgende
» Gæster online: 4

» Brugere online: 0

» Antal brugere: 3
» Nyeste bruger: Skovsgaard
Nyeste artikler
Log ind
Indtast brugernavn

KodeordGlemt kodeord?
Næstved-virksomhed trodser coronakrise og bestiller fem nye Mercedes Citan
NyhedMens virksomheder på stribe måtte sende medarbejdere hjem, da Danmark lukkede ned, gik MTM Service i Næstved mod strømmen. Virksomheden, der blandt andet leverer ejendomsservice og rengøring, ansætter nye medarbejdere næsten dagligt og har derfor modtaget fem nye Citan varebiler fra Mercedes-Benz.


Da coronapandemien lammede store dele af samfundet i midten af marts, besluttede de to ejere af facility service-virksomheden MTM Service i Næstved, Martin R. Sørensen og Thomas Rune, sig for en modig og overraskende strategi. I stedet for at skrue ned for aktiviteten valgte de to iværksættere nemlig at tilbyde en hjælpende hånd med ekstra rengøring og desinficering til virksomhedens kunder – uden ekstra beregning.

“Vi valgte at tilbyde vores kunder ekstra rengøring for at hjælpe med at holde dem kørende og sørge for, at de havde det godt. Det gjorde vi gratis, for vi har ikke været ude på at udnytte situationen på andres bekostning,” siger medejer og COO i MTM Service, Martin R. Sørensen.

Tilbagemeldingerne har ikke overraskende været positive, og det har blandt andet betydet ekstra ordrer i bøgerne for næstved-virksomheden, der modsat de fleste af sine konkurrenter pludselig måtte rekruttere nye medarbejdere og investere i nyt materiel for at kunne følge med den øgede efterspørgsel, der både kommer fra eksisterende og helt nye kunder.

Kvalitet frem for alt
Det har blandt andet været nødvendigt at investere i nye biler til virksomhedens mange nye medarbejdere, og i maj leverede Ejner Hessel i Næstved således fem nye Mercedes-Benz Citan, som skal indgå i flåden, der i forvejen består af flere varebiler fra Mercedes-Benz.

Og valget af netop Citan er ingen tilfældighed, for stjernen på fronten af den kompakte varebil sender et vigtigt signal til virksomhedens kunder.

“Citan passer rigtig godt til os. Dels er der det praktiske element i, at den ikke bliver for stor og kluntet, og måske endnu vigtigere betyder den rette branding også meget. For os står Mercedes-Benz for høj kvalitet, og det gør vi også. Derfor betyder det rigtig meget, at der er en Mercedes-stjerne på vores biler,” siger Martin R. Sørensen og fortsætter: “Kvalitet er en af virksomhedens centrale værdier, så derfor skal vores leverandører naturligvis også være high-end,” siger Martin R. Sørensen.


Kilde: Mercedes-Benz Danmark A/S


Der er ikke skrevet kommentarer.
Kommentér
Du skal logge ind for at kommentere.
Vurderinger
Vurdering er kun tilgængelig for registrerede brugere.
Vær så venlig at Log ind for at stemme.

Teksten er ikke vurderet.