Navigation
Besøgende
» Gæster online: 2

» Brugere online: 0

» Antal brugere: 3
» Nyeste bruger: Skovsgaard
Nyeste artikler
Log ind
Indtast brugernavn

KodeordGlemt kodeord?
Mercedes Sprinter får automatgear og tyverialarm som standard
NyhedHøj kvalitet og masser af udstyr til attraktive priser er ikke nok for Mercedes-Benz, som nu skruer op for komfort og tyverisikring i Sprinter med automatgear og tyverialarm som standardudstyr til priser fra 1.695 kr. pr. måned.

Mercedes-Benz Sprinter er synonym med gedigen kvalitet, høj komfort og attraktiv driftsøkonomi, og dét er afgørende egenskaber i enhver virksomhed, hvor bilen udgør en livsnerve i hverdagen. Derfor er det da heller ikke overraskende, at den alsidige varebil, der fås i et utal af versioner, motoriseringer og karrosserier, længe har ligget i toppen på de danske salgslister.

På trods af bilens allerede stærke position i markedet, tager Mercedes-Benz nu yderligere skridt for at gøre bilen endnu mere attraktiv for kunderne ved at tilføje automatgear og tyverialarm til listen over standardudstyr på Sprinter. Og det er vel at mærke en liste, hvor man i forvejen finder udstyr som semiautomatisk aircondition, fartpilot, regnsensor, aktiv bremseassistent, DAB radio og multifunktionsrat samt opkobling til Mercedes Pro, som bl.a. giver adgang til betjening og overvågning af bilen via smartphone.

“Når bilen er en arbejdsplads, der bruges i mange timer hver eneste dag, er det vigtigt, at komforten er i orden. Samtidig oplever særligt håndværkere indbrud, hvor bilen tømmes for værdier i løbet af natten, og ikke alene er det dyrt at erstatte det stjålne værktøj, men det koster også værdifuld spildtid. Vi vil gerne gøre hverdagen lidt mere behagelig og bekymringsfri for vores kunder, og derfor har vi nu valgt at gøre automatgear og tyverialarm til standardudstyr i Sprinter,” siger Product Manager hos Mercedes-Benz Vans i Danmark, Jens Lyngholm.

En opdateret klassiker
De populære Sprinter 314 og 316 med baghjulstræk afløses nu af Sprinter 315 med 150 hestekræfter og den endnu kraftigere Sprinter 317 med 170 hestekræfter. Begge versioner er baseret på samme nye firecylindrede dieselmotor med den interne betegnelse OM654, som både er mere støjsvag og mere økonomisk end sin forgænger, og samtidig lever den op til den nyeste og skrappeste miljøstandard, den såkaldte EURO 6d temp. OM654 motoren kendes også fra Mercedes-Benz’ personbiler, og nøjagtigt som i C- og E-Klassen kombineres motoren i Sprinter med det komfortable og effektive automatgear 9G-Tronic.

Sammenlignet med forgængeren er brændstofforbruget desuden op til 13 % lavere, og dét betyder både en besparelse ved dieselstanderen og en reduceret grøn ejerafgift.

Både Sprinter 315 og Sprinter 317 leverer masser af kraftoverskud og må begge trække op til 3.500 kg med en komplet vogntogsvægt på op til 7 ton. Som den eneste i sin klasse fås Sprinter desuden med den ikoniske treliters V6-dieselmotor med 190 hestekræfter, som særligt imponerer på bundtræk, lydspor og velafstemt motorgang.

Ekstraudstyrslisten, der fortsætter
Selvom Sprinter er veludstyret fra starten, er det som altid muligt at tilvælge endnu mere komfort og sikkerhed til attraktive priser fra den lange liste over ekstraudstyr, som blandt andet tæller mulighed for bakkamera, LED-lygter, læderrat, den adaptive fartpilot Distronic, vægtjusterbart komfortførersæde med varme samt oliefyr til de kolde vintermorgener eller frokostpausen.

Mercedes-Benz Sprinter med automatgear og tyverialarm fås på ServiceLeasing fra 1.695 kr./md. med 35.000 kr. i udbetaling for Sprinter 211 med lavt tag.

Læs mere om Sprinter her.

Kilde: Mercedes-Benz Danmark A/S


Der er ikke skrevet kommentarer.
Kommentér
Du skal logge ind for at kommentere.
Vurderinger
Vurdering er kun tilgængelig for registrerede brugere.
Vær så venlig at Log ind for at stemme.

Teksten er ikke vurderet.