Navigation
Besøgende
» Gæster online: 2

» Brugere online: 0

» Antal brugere: 3
» Nyeste bruger: Skovsgaard
Nyeste artikler
Log ind
Indtast brugernavn

KodeordHar du glemt dit kodeord?
Bed om et nyt ved at klikke her.
For første gang i år var personbilsalget højere end samme måned i 2019
NyhedI juli måned oplevede vi for første gang i 2020 et månedligt personbilsalg, der var højere end i samme måned af 2019. Samtidig gjorde de grønne alternativer sig særligt bemærket, hvor plug-in hybriderne endnu en gang satte ny salgsrekord, mens elbilsalget steg med 84,9 pct. ift. samme måned sidste år.

I den forgangene måned kom der 18.952 nye personbiler ud på de danske veje, hvilket er 13,4 procent flere end i juli 2019. Det er en markant fremgang, når man sammenligner med salget i juni og maj, der var hhv. 13,4 og 40,1 procent lavere end i de samme måneder af 2019. En periode med dårligt bilsalg synes dermed at være slut, selvom coronakrisen givetvis stadig vil afspejle sig i ÅTD-regnskabet. Fortsætter samfundet med at åbne op, vurderer vi, at de positive tendenser i bilsalget følger med.


Plug-in hybriderne har endnu engang opnået salgsrekord. 2.539 nye plug-in hybrider fik plader på i den forgangene måned og plug-in’erne stod for hele 13,4 procent af alle indregistreringer. Elbilerne klarede sig ligeledes godt, der blev indregistreret 488 nye elbiler i juli måned. Det er 84,9 procent flere elbiler end i juli 2019.

Læs mere om emnet via dette Link
Der er ikke skrevet kommentarer.
Kommentér
Du skal logge ind for at kommentere.
Vurderinger
Du skal være registreret bruger for at kunne vurdere.

Du skal logge ind for at kunne stemme.

Teksten er ikke vurderet.