Navigation
Besøgende
» Gæster online: 1

» Brugere online: 0

» Antal brugere: 3
» Nyeste bruger: Skovsgaard
Nyeste artikler
Log ind
Indtast brugernavn

KodeordHar du glemt dit kodeord?
Bed om et nyt ved at klikke her.
Bliv klar til sikker skolestart med Volvos ”Stop Kig Vink”
NyhedI næste uge starter de danske børn i skole igen efter en lang sommerferie. For at gøre deres cykeltur til og fra skolen mere sikker stiller Volvo Trucks gratis undervisningsmateriale til rådighed.

Ifølge Verdenssundhedsorganisationen dør der årligt mere end 260.000 personer under 19 år i trafikulykker over hele verden og mange af disse ulykker involverer desværre tunge køretøjer.


I 2001 grundlagde Volvo Trucks Danmark sammen med en række partnere fra branchen en dansk trafiksikkerhedskampagne for at komme denne deprimerende statistik til livs. Med afsæt i dette initiativ grundlagde Volvo i 2015 grundlagde den verdensomspændende Stop Kig Vink kampagne.

Stop Kig Vink har til formål at lære børn at STOPPE inden de krydser vejen eller et kryds, KIGGE begge veje, og VINKE til lastbilchaufføren for at sikre, at denne har set dem. Til det formål stilles det interaktive undervisningsmateriale til rådighed for alle, der har lyst til at lære børn at færdes mere sikkert i trafikken.


Træningsmaterialerne har et format, der er nemt for alle at anvende og er designet til at hjælpe forældre, lærere, organisationer og myndigheder med at undervise børn ved hjælp af sjov interaktion og praktisk træning.


Materialet består af en undervisningsguide, en interaktiv præsentation, et vejkort samt et kørekort til de børn, der gennemfører. Det er gratis og kan downloades fra volvotrucks.dk/stopkigvink.

Kilde: Volvo Trucks

Der er ikke skrevet kommentarer.
Kommentér
Du skal logge ind for at kommentere.
Vurderinger
Du skal være registreret bruger for at kunne vurdere.

Du skal logge ind for at kunne stemme.

Teksten er ikke vurderet.