Navigation
Besøgende
» Gæster online: 2

» Brugere online: 0

» Antal brugere: 3
» Nyeste bruger: Skovsgaard
Nyeste artikler
Log ind
Indtast brugernavn

KodeordHar du glemt dit kodeord?
Bed om et nyt ved at klikke her.
Bedste lastbil, bedste varevogn og bedste bus: MAN modtager ti af de eftertragtede præmier ved ETM Awards 2020
NyhedEn utrolig succeshistorie: Ved dette års ETM Awards fik MAN Truck & Bus topplaceringer i ti kategorier – og blev dermed den mest succesfulde producent. Fra varevogne og lastbiler til busser – den samlede MAN-produktfamilie imponerede læsere, kunder og chauffører.

•MAN eTGE, MAN Lion's City 12 E og MAN eTGM vinder de tre yderligere kategorier for elektriske varevogne, elektriske busser og elektriske lastbiler
•Den nye MAN Truck Generation er i overhalingsbanen: MAN TGX og MAN TGS fik topplaceringer i kategorien: langturstransport, tippere op til 32 ton og distributionstransport over 18 tons
•Lion's City, Lion's Intercity og Lion's Coach vinder i henholdsvis bybus, intercity bus og turistbus kategorierne.
•Andre prisvindere: ”MAN Service Complete” for truck-trailer service og MAN Financial Services til leasing / finansiering af lastbiler

Sammen med DEKRA gik branchemagasinerne ”trans aktuell”, ”lastauto omnibus” og ”FERNFAHRER” på jagt efter årets bedste erhvervskøretøjer og de bedste mærker i erhvervskøretøjsindustrien. Et stort antal læsere svarede på deres henvendelse. Mere end 250 erhvervskøretøjer fordelt på 16 kategorier - fra varevogne til tunge lastbiler og intercity-busser skulle dyste om priserne "Best Truck", "Best Van" og "Best Bus" ved ETM Awards. ”Dette gør os endnu mere stolte over, at MAN Truck & Bus var i stand til at vinde ti af de eftertragtede ETM-priser. Dette er en utrolig succeshistorie! ” siger Göran Nyberg, direktionsmedlem for salg og marketing hos MAN Truck & Bus, der tilføjer: ”Det faktum, at hele vores produktfamilie var i stand til at vinde folkets stemme, viser, hvor positivt vores mærker opfattes, og hvor tilfredse vores kunder og chauffører er med vores lastbiler, busser og varevogne. En succeshistorie som denne ville aldrig have været mulig uden vores team, der arbejdede utrætteligt og med stor motivation for at sikre det bedst mulige resultat. ”

MAN vinder i alle tre kategorier af elektriske køretøjer

Priser blev også uddelt for tre yderligere kategorier, der dækker el-varevogne, elektriske busser og elektriske lastbiler. Og MAN Truck & Bus blev ikke overset i disse tre kategorier. MAN eTGE, MAN Lion's City 12 E og MAN eTGM tog førstepladsen i deres respektive kategorier. ”Som sådan vandt hele MAN elektriske flåde en pris. Dette beviser, at vores meget moderne elektriske køretøjer gør et fremragende indtryk, ”siger Nyberg.

Den nye Truck Generation får en imponerende start

Det var ikke kun MAN eTGM, der kom til tops i lastbilernes konkurrence. MAN TGX kom øverst i kategorien ”langturstransport”, MAN TGS var den bedste i kategorien ”tippere op til 32 ton og fik også førstepladsen i kategorien ”tung distributionstransport for 18 tons og derover”. Alle de sejrrige lastbiler er en del af den nye Truck Generation, som MAN Truck & Bus netop nu er ved at lancere i Danmark og resten af Europa. Den nye Truck Generation er konsekvent orienteret mod de ændrede krav i transportindustrien og sætter nye standarder for - blandt andet - hjælpesystemer, førerorientering, digitalt netværk og bæredygtighed. ”Det faktum, at deltagerne i ”læsernes valg” var så imponeret over vores nye lastbiler viser, at vi tog den rigtige tilgang, da vi udviklede den nye Truck Generation, og det er meget tilfredsstillende. At gøre vores kunders forretningsdrift lettere, mere effektiv og mere succesrig har altid været og vil fortsat være vores mål, ”understreger direktionsmedlem for salg og marketing, Göran Nyberg.

MAN-busser er langt foran

MANs busser fik også meget fine anmeldelser. MAN Lion’s City G med MAN EfficientHybrid kom øverst i kategorien ”bybus”. MAN Lion's Intercity tog intercity-buskategorien, og MAN Lion's Coach, den nuværende "Årets Coach 2020", tog turistbus-kategorien. MAN Service Complete indtog også førstepladsen for truck-trailertjenesten. ”Med denne pris hylder læserne vores høje serviceniveau og vores kundefokuserede tilgang,” forklarer Christoph Huber, administrerende direktør for MAN Truck & Bus Deutschland GmbH, der tilføjer: ”Vi er absolut glade for, at vores køretøjer og vores tjenesterne har fået så gode placeringer, især på vores hjemmemarked i Tyskland. Det er desto mere meningsfuldt, at disse placeringer leveres af de mennesker, der bruger køretøjer og tjenester hver dag. Vi kunne ikke have håbet på bedre ros. ” Også i kategorien ”finansielle tjenester” gik det godt: MAN Financial Services fik succes med at tage en af de eftertragtede priser med hjem for andet år i træk og vandt kategorien ”lastbiludlejning / finansiering” med pæn afstand til de nærmeste konkurrenter.

Virtuel prisceremoni for vindere

På grund af den aktuelle situation annoncerede ETM-forlaget og DEKRA vinderne af dette års prestigefyldte ETM-priser i form af en virtuel prisceremoni.

Se billeder under den udsendte presseomtale via dette Link

Der er ikke skrevet kommentarer.
Kommentér
Du skal logge ind for at kommentere.
Vurderinger
Du skal være registreret bruger for at kunne vurdere.

Du skal logge ind for at kunne stemme.

Teksten er ikke vurderet.