Navigation
Besøgende
» Gæster online: 1

» Brugere online: 0

» Antal brugere: 3
» Nyeste bruger: Skovsgaard
Nyeste artikler
Log ind
Indtast brugernavn

KodeordHar du glemt dit kodeord?
Bed om et nyt ved at klikke her.
På tur med MY Veterantog - Midtjylland rundt - Lørdag d. 5. september.
InfoMY Veterantog er klar med mere info om den traditionsrige Jyllandstur d. 5. september.

MY Veterantog beskriver via deres Facebook side at det bliver tale en om rundtur, hvor der er rig mulighed for at få oplevet nogle km jernbane, hvor MYvt ikke lige kommer hver dag - og snart ikke kan komme.

-Turen starter i Odense og kører via Fredericia og Vejle gennem Grejsdalen, til Herning. I Herning løbes om, for at køre til Skanderborg via Silkeborg for at ankomme i Århus. I Århus løbes der om igen, for at køre til Langå for endnu et omløb. Fra Langå køres via Viborg og Skive til Struer.

I Struer er der et kort ophold hvor der igen foretages omløb, for sluttelig at køre retur til Odense over Herning og Vejle. Der er tale om en tur med togkørsel på strækninger, som fra næste år ikke kan befares af veterantog, idet de omlægges til Banedanmarks nye signalsystem.

Så hvis man vil opleve en tur med MY trukket Intercitytog og røde kupévogne på strækningen Langå-Struer-Holstebro så er det sidste chance. Banedanmark ibrugtager det nye signalsysten på strækningen i begyndelsen af 2021, hvilket betyder at den lukkes for veterantogskørsel. Indtil videre er der ikke fundet midler til at udruste veterantog til kørsel under det nye signalsystem.

Foto: Arkiv eurodrivers - MY Veterantog ved Snekkersten station


!! BEMÆRK !!
Billetter sælges kun i forsalg og der udbydes et begrænset antal billetter for at overholde myndighedernes afstandskrav mellem passagererne. Der udbydes således kun 3 pladser per kupé. Hvis man ønsker plads i toget, skal man bestille plads og købe billet hurtigt.

Pladsreservation og billetsalg starter ca 1 måned før kørselsdato. (MY Veterantog annoncere på deres hjemmeside og Facebook side når der er åbent for reservationer)

For mere info, priser, COVID-19 tiltag, mv. se: https://myveterantog.dk/koer-med-toget/midtjylland-rundt

MY veterantog og de frivillige glæder sig til at byde jer velkommen igen, skrives der på Facebook.

Kilde: MY Veterantog hjemmeside
Der er ikke skrevet kommentarer.
Kommentér
Du skal logge ind for at kommentere.
Vurderinger
Du skal være registreret bruger for at kunne vurdere.

Du skal logge ind for at kunne stemme.

Teksten er ikke vurderet.