Navigation
Besøgende
» Gæster online: 2

» Brugere online: 0

» Antal brugere: 3
» Nyeste bruger: Skovsgaard
Nyeste artikler
Log ind
Indtast brugernavn

KodeordHar du glemt dit kodeord?
Bed om et nyt ved at klikke her.
99 køretøjer kontrolleret i uge 29 i Skagen
NyhedMotorstyrelsen var sammen med Nordjyllands Politi på stor kontrolaktion i Skagen i uge 29.


99 køretøjer blev kontrolleret, da Motorstyrelsen i uge 29 var på kontrolaktion i og omkring Skagen i samarbejde med Nordjyllands Politi. Aktionen viste, at det ikke var alle bilister, der havde styr på deres afgiftsforhold, og derfor kan en række bilister forvente at skulle betale mere i afgift.

Motorstyrelsen kontrollerede danske og udenlandske køretøjer for at sikre, at køretøjerne var registreret rigtigt, og for at undersøge om der blev betalt den korrekte registreringsafgift. Ved kontrollen i Skagen undersøgte Motorstyrelsen blandt andet også, om leasingperioder var udløbet, og om ejere eller brugere blev beskattet af værdi af fri bil.

Motorstyrelsen konstaterede, at der er behov for yderligere kontrol i 13 sager, hvor den umiddelbare vurdering var, at der er blevet betalt for lidt i afgift.

”I forbindelse med dette års kontrol har vi set et større antal mulige afgiftssager end ved de tidligere års kontroller i forbindelse med uge 29 i Skagen”, siger Jørgen Rasmussen, der er konstitueret direktør i Motorstyrelsen.

Der var fx også fokus på autocampere, mandskabsvogne og varebiler ved kontrolaktionen.

”Der har været god stemning omkring vores kontrolaktion. Vi har flere gange i ugens løb fået rigtig gode tilbagemeldinger fra borgere, som sætter pris på og anerkender behovet for, at Motorstyrelsen gør, hvad vi kan for at sikre, at der bliver betalt korrekte afgifter”, siger Jørgen Rasmussen.

Kilde: Motorstyrelsen

Der er ikke skrevet kommentarer.
Kommentér
Du skal logge ind for at kommentere.
Vurderinger
Du skal være registreret bruger for at kunne vurdere.

Du skal logge ind for at kunne stemme.

Teksten er ikke vurderet.