Navigation
Besøgende
» Gæster online: 2

» Brugere online: 0

» Antal brugere: 3
» Nyeste bruger: Skovsgaard
Nyeste artikler
Log ind
Indtast brugernavn

KodeordHar du glemt dit kodeord?
Bed om et nyt ved at klikke her.
4-akslet trailer er en gevinst for miljøet
NyhedTransport- og logistikkoncernen H. Daugaard først med Krones nye trailere, der kan laste op til 38,5 tons.

-Det er miljøet, der bliver den store vinder. Med en fireakslet trailer kan vi have mere gods på traileren. Det betyder, at vi har færre transporter for at transportere den samme mængde gods. Det er et bidrag til mere bæredygtighed, for vi sparer CO2, siger fleetmanager Palle Albertsen, fra den internationale transport- og logistik koncern H. Daugaard med hovedkontor i Kolding.


For nogle år siden foreslog Palle Albertsen Krone-koncernen at udvikle en fireakslet trailer. Krones danske datterselskab Krone ScanBalt lyttede til forslaget, og nu har H. Daugaard modtaget de første seks 4-akslede trailere.


-Vi har siden midten af 80’erne haft et godt og loyalt samarbejde med Krone. De er gode til at lytte til vores ønsker, og jeg synes godt om deres produkter. Jeg kan da godt forstå, at man ikke fra den ene dag til den næste kan ændre produktionen, men jeg er glad for, at trailerne nu sættes i serieproduktion efter, at de er blevet typegodkendt af de danske myndigheder, siger Palle Albertsen.


Med de nye trailere, der er en del af Krones Profi Line serie, kan der nu flyttes op til 38,5 tons gods i én transport. Det sker efter, at et vogntog samlet må have en totalvægt på 56 tons.


Både danske og tyske kræfter har været inddraget i udviklingen af den 4-akslet trailer, der er med til at forøge mængden af gods fra 32 til 38 tons. De nye trailere vil bl.a. blive anvendt til transport af gearkasser til vindmøller, jern og stålprodukter, foderstoffer samt gods, der kræver en stor nyttelast.


Det er anden gang indenfor det seneste år, at H. Daugaard er blandt de første til at tage nye Krone trailertyper i brug. I fjor var det en ny type gardintrailere udstyret med sikkerhedsgardin, der hindrer, at gods kan bryde gennem presenningen i eksempelvis en rundkørsel.

Der er ikke skrevet kommentarer.
Kommentér
Du skal logge ind for at kommentere.
Vurderinger
Du skal være registreret bruger for at kunne vurdere.

Du skal logge ind for at kunne stemme.

Teksten er ikke vurderet.