Chaufførnyt
Navigation
Besøgende
» Gæster online: 2

» Brugere online: 0

» Antal brugere: 3
» Nyeste bruger: Skovsgaard
Chaufførnyt
Fra fotoalbummet...

Nyeste artikler
DTL Magasinet
Log ind
Indtast brugernavn

KodeordHar du glemt dit kodeord?
Bed om et nyt ved at klikke her.
Amukurs.dk
Job i Transport
Nordsjaellands Veterantog
Vestsjællands Veterantog
MY Veterantog
Østsjællandske Jernbaneklub
Nettog Hobby
Gående og cyklister gratis med Molslinjen i juli
SkibI juli 2020 bliver det gratis for gående og cyklister at rejse med Molslinjens indenrigsfærger. Billetten skal dog reserveres og betales på normal vis, inden pengene kan føres tilbage, så turen bliver gratis efter rejsen.

For gående og cyklister bliver juli 2020 en god måned at rejse i med en af Molslinjens indenrigsfærger. Regeringens sommerpakke gør nemlig turen gratis. Det bliver dog nødvendigt for gæsterne selv at lægge pengene ud, når de skal rejse på statens regning. Det er nemlig kun benyttede billetter, som giver pengene tilbage.

”Gæsterne skal reservere, betale og benytte billetten for at få deres penge tilbage og gøre turen gratis. På den måde kan vi styre bemandingen og sikkerheden på skibene – og samtidig kan vi dokumentere over for staten, hvor mange billetter, der skal være gratis”, forklarer Molslinjens kommercielle direktør, Jesper Skovgaard.

Ordningen er drøftet med Transport- og Boligministeriet og gælder for Molslinjens færger på Kattegat, på ruten mellem Køge og Rønne samt på Fanølinjen, Alslinjen, Samsølinjen og Langelandslinjen.

Ordningen betyder, at en billet skal købes online på enten hjemmeside eller på Molslinjens app. Kun derved kan det sikres, at der er et betalingskort at føre pengene tilbage til. Det bliver altså ikke muligt at købe billetter ved serviceskranken i havnene – hverken på betalingskort eller med kontanter.

”Vi sætter automatik op, som hurtigt sender pengene tilbage til gæsternes betalingskort, efter de har gennemført deres rejse. Sådan sikrer vi, at der ikke bliver booket billetter, som alligevel ikke bliver brugt og dermed spærrer for andre, som gerne vil af sted”, siger Jesper Skovgaard.

Også cyklende og gående, som før regeringens sommerpakke har booket billetter til juli 2020, vil få deres penge tilbage, når de har gennemført deres rejse, og dermed rejse gratis.


Kilde: molslinjen
Der er ikke skrevet kommentarer.
Kommentér
Du skal logge ind for at kommentere.
Vurderinger
Du skal være registreret bruger for at kunne vurdere.

Du skal logge ind for at kunne stemme.

Teksten er ikke vurderet.