Chaufførnyt
Navigation
Besøgende
» Gæster online: 2

» Brugere online: 0

» Antal brugere: 3
» Nyeste bruger: Skovsgaard
Chaufførnyt
Fra fotoalbummet...

Nyeste artikler
DTL Magasinet
Log ind
Indtast brugernavn

KodeordHar du glemt dit kodeord?
Bed om et nyt ved at klikke her.
Amukurs.dk
Job i Transport
Nordsjaellands Veterantog
Vestsjællands Veterantog
MY Veterantog
Østsjællandske Jernbaneklub
Nettog Hobby
Laveste antal udrykninger siden 2012
NyhedDe kommunale redningsberedskaber havde sidste år 39.793 udrykninger. Det er det laveste antal siden år 2012. Den gennemsnitlige responstid er faldet sammenlignet med 2018 og er igen under otte minutter.

Når der opstår brand, trafikuheld eller miljøforureninger, rykker de kommunale redningsberedskaber – eller brandvæsenet – ud. I 2019 rykkede brandvæsenet ud 39.793 gange. Det er det laveste antal siden 2012.

Ser man på reelle alarmer, var tallet sidste år 20.632. Siden årtusindskiftet ligger kun 2004 marginalt lavere med 20.606 reelle alarmer.

Antallet af udrykninger til blinde alarmer er stabilt over de seneste år, selvom der er kommet flere detektorer. Der var i 2019 i snit 4,8 blinde ABA-alarmer pr. 1.000 aktive detektorer. Det er det laveste antal, siden Beredskabsstyrelsen begyndte at opgøre denne statistik i 2004.

- Der kan være mange årsager til, at tallene i 2019 ligger i den lave ende. Sammenligner man med 2018 med den knastørre sommer, var der færre udrykninger til naturbrande sidste år. Og så fortsætter den positive tendens med blinde alarmer fra ABA-anlæg, siger chefkonsulent i Beredskabsstyrelsens Center for Viden og Analyse Steen Hjere Nonnemann.

Responstiden igen under otte minutter
De kommunale redningsberedskab var i 2019 fremme på skadestedet inden for 10 minutter i 77 % af udrykningerne og inden for 15 minutter ved 95 % af udrykningerne. I gennemsnit var første køretøj fremme 7 minutter og 53 sekunder, efter alarmen tikkede ind.

Læs og se mere om emnet via dette Link
Der er ikke skrevet kommentarer.
Kommentér
Du skal logge ind for at kommentere.
Vurderinger
Du skal være registreret bruger for at kunne vurdere.

Du skal logge ind for at kunne stemme.

Teksten er ikke vurderet.