Navigation
Besøgende
» Gæster online: 4

» Brugere online: 0

» Antal brugere: 3
» Nyeste bruger: Skovsgaard
Nyeste artikler
Log ind
Indtast brugernavn

KodeordHar du glemt dit kodeord?
Bed om et nyt ved at klikke her.
YX Erhverv åbner nyt truckanlæg i Taulov ved Fredericia
NyhedYX Erhverv har et stort netværk af truckanlæg fordelt over hele landet til chauffører og vognmænd, der har brug for særligt gode tilkørselsforhold, high-speed-pumper og AdBlue. Nu er der tilføjet endnu et anlæg, da YX Erhverv åbnede det nye anlæg i Taulov ved Fredericia i midten af juni.

Nu er der kommet et nyt truckanlæg til lastbiler i Taulov ved Fredericia, da YX Erhverv udvidede sit netværk endnu en gang. Det nye truckanlæg ligger på Børupvej 36 i Taulov.

”Vi er glade for, at vi nu kan tilbyde chauffører og vognmænd endnu et truckanlæg med gode tilkørselsforhold, high-speed-pumper og AdBlue. Vi har i dag et stort netværk af anlæg, som sikrer, at der altid er et anlæg i nærheden, hvor man kan tanke, når man som chauffør kører rundt i landet. Trekantområdet er et vigtigt område for os, da der kører rigtig mange lastbiler,” siger Michael B. Hansen, COO i YX Erhverv.

Ønske fra vognmand
Det nye anlæg i Taulov er kommet til efter efterspørgsel fra chauffører og vognmænd i området, fortæller Michael B. Hansen:

”For os handler det om at lytte til vores kunder og åbne truckanlæg, hvor der er behov for det. Det er åbningen af truckanlægget i Taulov faktisk et rigtig godt eksempel på. Da vi var på Transportmessen sidste år, havde vi en fin dialog med en af vores kunder, som fik os overbevist om, at vi skulle åbne et anlæg i Taulov. Derfor er det med stor glæde, at vi nu har mulighed for at imødekomme det ønske,” fortæller Michael B. Hansen.

For at tilgodese lastbilernes behov bedst muligt er det nye truckanlæg forbeholdt lastbiler og ikke personbiler. Det sker for at sikre, at vognmænd og chauffører har deres egne dedikerede truckanlæg og ikke skal bekymre sig om kø ved pumperne.

YX Erhverv er specialiseret i at levere olie til erhverv og transport og har et stort netværk af anlæg fordelt over hele landet.

Om YX Erhverv
YX Erhverv har specialiseret sig i olie til erhverv (bulk) og transport (YX Truck). YX Erhverv er en del af YX Danmark A/S, som desuden består af YX Landbrug og YX Fyringsolie. YX Danmark A/S er en del af Reitangruppen, som desuden ejer Uno-X, Rema 1000 og 7-Eleven.
Der er ikke skrevet kommentarer.
Kommentér
Du skal logge ind for at kommentere.
Vurderinger
Du skal være registreret bruger for at kunne vurdere.

Du skal logge ind for at kunne stemme.

Teksten er ikke vurderet.