Navigation
Besøgende
» Gæster online: 1

» Brugere online: 0

» Antal brugere: 3
» Nyeste bruger: Skovsgaard
Nyeste artikler
Log ind
Indtast brugernavn

KodeordHar du glemt dit kodeord?
Bed om et nyt ved at klikke her.
Volvo udsteder livstidsgaranti på alle originale reservedele
NyhedFra d. 15 juni giver Volvo Car Danmark sine kunder livstidsgaranti på originale reservedele anvendt ved reparationer på et autoriseret værksted - så længe bilen ikke skifter ejer.

I 2018 introducerede Volvo Car Danmark "Volvo Personal Service konceptet" på sine værksteder. "VPS- konceptet", hvor kunden har sin egen faste tekniker, er blevet en stor succes og har bidraget til øget kundetilfredshed. Volvo Cars har nu nogle af de mest tilfredse kunder i den danske bilindustri ifølge Autoindex’ store undersøgelse, som netop er blevet offentliggjort.

"I kølvandet på succesen med den personlige servicetekniker ordning lancerer vi nu en livstidsgaranti på originale Volvo-reservedele monteret på et autoriseret Volvo-værksted i Danmark. På baggrund af den høje kvalitet og generelle ekspertise hos vores teknikere, ønsker vi at udvide vores service med denne garanti. Alle skal føle sig trygge under hele ejerskabet af deres Volvo, og vores nye livstidsgaranti på dele understreger dette", siger Customer Service Manager, Keld Phillpsen hos Volvo Car Danmark.

Hvis der opstår en fejl udføres reparation og udskiftning af delen helt gratis uanset hvilket autoriseret Volvo personbilværksted kunden besøger. Volvo Cars garanterer desuden, at alle reservedele der er monteret på et autoriseret Volvo-værksted vil være uden defekter i hverken materialerne eller udførelsen. Garantien dækker selve arbejdet på værkstedet samt den defekte reservedel.

Garantien dækker dog ikke sliddele som eksempelvis bremseklodser.

Kilde: Volvo Car Denmark A/S

Der er ikke skrevet kommentarer.
Kommentér
Du skal logge ind for at kommentere.
Vurderinger
Du skal være registreret bruger for at kunne vurdere.

Du skal logge ind for at kunne stemme.

Teksten er ikke vurderet.