Chaufførnyt
Navigation
Besøgende
» Gæster online: 1

» Brugere online: 0

» Antal brugere: 3
» Nyeste bruger: Skovsgaard
Chaufførnyt
Fra fotoalbummet...

Nyeste artikler
DTL Magasinet
Log ind
Indtast brugernavn

KodeordHar du glemt dit kodeord?
Bed om et nyt ved at klikke her.
Amukurs.dk
Job i Transport
Nordsjaellands Veterantog
Vestsjællands Veterantog
MY Veterantog
Østsjællandske Jernbaneklub
Nettog Hobby
Molslinjen - Bussen siger kombardo til Viborg
NyhedMolslinjens succesfulde buskoncept, Kombardo Expressen, fortsætter med at udvikle sig. Nu opfylder lynbussen et stort ønske hos passagererne og lægger en rute ind fra Viborg til København.

Kombardo Expressen er Molslinjens buskoncept, som kører til København fra Aarhus, Aalborg, Randers og Rønne. Nu tilføjes Viborg til rækken af jyske byer med en direkte rute til København med i første omgang 14 ugentlige afgange hver vej.

”Med en ny rute fra Viborg tilbyder vi, at endnu flere personer kan nyde pausen og udsigten på turen over Kattegat. At pausen på turen kan foregå på færgen med 70 km/t i stedet for på en rasteplads, er der mange gæster, der har fået øjnene op for”, siger Molslinjens kommercielle direktør, Jesper Skovgaard.


Kombinationen af bus og hurtigfærge i Kombardo Expressen blev øjeblikkeligt en succes. Nu kan københavnere og viborgensere komme hurtigt frem og tilbage med bus og færge.


Kombardo Expressen opstod som et samarbejde mellem Herning Turist og Molslinjen om en lynbus-rute mellem Aarhus og København. Ruten blev en øjeblikkelig succes, og siden kom der nye ruter til København fra Aalborg, Randers og fra Rønne på Bornholm.

”Kombardo Expressen begyndte som en løsning for de kunder, som savnede at kunne kombinere bus og færge på deres tur mellem landsdelene. Siden er bussen blevet en vigtig del af vores forretning og danskernes infrastruktur, siger Molslinjens kommercielle direktør, Jesper Skovgaard.

Kombardo Expressens første tur fra Viborg til København bliver den 29. juni 2020 klokken 07.15 og fra København klokken 07.20. Turen vil vare fire timer og 45 minutter med stop i Aarhus. Opsamlingen af passagerer sker på busholdepladsen ved Viborg Station.

Billetter til og fra Viborg er fra i dag tilgængelige på kombardoexpressen.dk. Om kort tid vil det også være muligt at booke den nye rute på Kombardo Expressens app.


Kilde: Molslinjen
Der er ikke skrevet kommentarer.
Kommentér
Du skal logge ind for at kommentere.
Vurderinger
Du skal være registreret bruger for at kunne vurdere.

Du skal logge ind for at kunne stemme.

Teksten er ikke vurderet.