Chaufførnyt
Navigation
Besøgende
» Gæster online: 4

» Brugere online: 0

» Antal brugere: 3
» Nyeste bruger: Skovsgaard
Chaufførnyt
Fra fotoalbummet...

Nyeste artikler
DTL Magasinet
Log ind
Indtast brugernavn

KodeordHar du glemt dit kodeord?
Bed om et nyt ved at klikke her.
Amukurs.dk
Job i Transport
Nordsjaellands Veterantog
Vestsjællands Veterantog
MY Veterantog
Østsjællandske Jernbaneklub
Nettog Hobby
Sortimo - Sikrer du lasten i din varebil? Her er de bedste tips til effektiv lastsikring
NyhedNethandlen boomer, og der bliver sendt pakker som aldrig før. Det kan både give nye muligheder og udfordringer for personalet i distributionsbranchen, som skal transportere pakkerne effektivt og sikkert. Derfor er tilstrækkelig lastsikring og tilpasningsdygtig bilindretning nødvendig. Få Sortimos tre gode råd til lastsikring i varebilen her.

I dag kan du finde de fleste ting online. Mad, tøj, husholdningsprodukter og endda byggematerialer kan bestilles hjem med bare et par klik, hvilket især har været brugbart i den seneste tid, hvor mange stadig holder sig fra de fysiske butikker. Det har resulteret i et reelt leveringsboom i Danmark, hvor man hos Postnord har oplevet en stigning i leveringer på op mod 40 procent pr. dag. Enkelte dage har Postnord endda sendt dobbelt så mange pakker afsted som normalt*.

Som resultat heraf ser vi flere og flere varebiler på vejene, som leverer varer til virksomheder og enkeltpersoner over hele landet. Derfor er det ekstra vigtigt at holde transporten og lasten så sikker som muligt, og det er et emne, som Sortimo, Europas førende leverandør af indretningsløsninger til varebilen, har stor viden om. Her deler de tre gode råd til lastsikring i varebilen.

1. Placer din last korrekt
Regel nummer et, når du skal laste varebilen, er, at lasten ikke må påvirke kørestabiliteten. En ændring i lastens tyngdepunkt påvirker køretøjets køreegenskaber, og det er derfor yderst vigtigt, at du lægger din tungere last lavt i bilen og placerer lastens tyngdepunkt så tæt på bilens centrum som muligt.
Det er samtidig en fordel set fra et ergonomisk perspektiv, da du på denne måde undgår tunge løft.

2. Fejlfri sikkerhed med fejlfrit sikkerhedssystem
Når du investerer i systemer til lastsikring, er det vigtigt, at de er egnet til godstransport. Surringsfunktionerne skal være i stand til at modstå tilstrækkelig belastning og samtidig være let justerbare for at sikre lasten. Derfor kan det blandt andet være en god idé at investere i et gulv, der kan hjælpe med at skabe de optimale betingelser for ordentlig lastsikring. Det kan for eksempel gøres med integrerede surringspunkter og muligheden for at fastgøre spændestænger.

3. Skræddersyet bilindretning
For kurerfirmaer kan arbejdsdagen være fuld af uforudsete forhindringer. Det er ikke altid, du kender pakkens størrelse på forhånd, og måske er pakken ikke som forventet. Derfor er det vigtigt at optimere lastrummet for at gøre varebilen så sikker og effektiv som muligt. Det kan du gøre ved at investere i bilindretning med fleksible løsninger, der kan skræddersys til din arbejdsdag – uden at gå på kompromis med sikkerheden.


Kilde: Sortimo
Der er ikke skrevet kommentarer.
Kommentér
Du skal logge ind for at kommentere.
Vurderinger
Du skal være registreret bruger for at kunne vurdere.

Du skal logge ind for at kunne stemme.

Teksten er ikke vurderet.