Chaufførnyt
Navigation
Besøgende
» Gæster online: 1

» Brugere online: 0

» Antal brugere: 3
» Nyeste bruger: Skovsgaard
Chaufførnyt
Fra fotoalbummet...

Nyeste artikler
DTL Magasinet
Log ind
Indtast brugernavn

KodeordHar du glemt dit kodeord?
Bed om et nyt ved at klikke her.
Amukurs.dk
Job i Transport
Nordsjaellands Veterantog
Vestsjællands Veterantog
MY Veterantog
Østsjællandske Jernbaneklub
Nettog Hobby
YX Erhverv er klar med levering af HVO til kunders egen tank
NyhedFlere og flere virksomheder kigger på at nedbringe deres CO2-aftryk. Det kan mærkes hos YX Erhverv, som oplever stigende interesse efter HVO, og derfor nu tilbyder det mere bæredygtige dieselalternativ til erhvervskunder med egen tank.

YX Erhverv leverer et bredt sortiment af olieprodukter til virksomheder over hele det danske land, og fra starten af juni bliver det også muligt at få leveret HVO for erhvervskunder med egen tank. Det sker efter stigende interesse og flere positive tilbagemeldinger fra kunder.

Bio100 HVO Diesel er et bæredygtigt brændstof, som kan give CO2-besparelse på op til 90 % i forhold til fossil diesel. Det er baseret på 100 % fornybart og biologisk råmateriale såsom vegetabilske olier, animalsk fedt eller restprodukter fra skov- og fødevareindustrien. Hos YX Erhverv har man desuden taget et aktivt valg om ikke at benytte palmeolie i Bio100 HVO Diesel. Det skyldes, at skovrydning ofte er gået forud for palmeolie-produktion, hvilket er en stor belastning for klimaet.

”Vores kunder har taget godt imod HVO, siden vi introducerede det på vores truckanlæg i Ishøj som de første i Danmark i november 2019. Vi kan mærke, at flere og flere virksomheder kigger på deres CO2-aftryk, og hvad de kan gøre for at reducere CO2-udledningen. Derfor er vi også glade for nu at kunne tilbyde Bio100 HVO Diesel til erhvervskunder med egen tank,” siger Michael B. Hansen, COO hos YX Erhverv.

YX Erhverv har allerede aftaler om levering af HVO til en række kunder med egen tank inden for erhverv, transport og industri.

Mere klimavenlig diesel
Den klimavenlige omstilling har været på dagsordenen længe, og flere og flere virksomheder ønsker at blive mere bæredygtige og nedbringe deres CO2-aftryk på kloden.

”Vi lytter til vores kunder og har oplevet stor interesse på HVO til kundernes egen tank. Det er der flere årsager til, men det hænger bl.a. sammen med, at produktet er lige så nemt at bruge som almindelig diesel, og så er det hurtigt at komme i gang med, da det kan bruges af de fleste dieseldrevne maskiner,” siger Michael B. Hansen. Han fortsætter:

”HVO fremmer desuden sundheden på byggepladsen, eller mens du kører på vejene, da det reducerer uønskede røggasser i udstødningen og mindsker andelen af sundhedsskadelige partikler med op til 33 %.”

Kilde: YX Erhverv
Der er ikke skrevet kommentarer.
Kommentér
Du skal logge ind for at kommentere.
Vurderinger
Du skal være registreret bruger for at kunne vurdere.

Du skal logge ind for at kunne stemme.

Teksten er ikke vurderet.