Chaufførnyt
Navigation
Besøgende
» Gæster online: 4

» Brugere online: 0

» Antal brugere: 3
» Nyeste bruger: Skovsgaard
Chaufførnyt
Fra fotoalbummet...

Nyeste artikler
DTL Magasinet
Log ind
Indtast brugernavn

KodeordHar du glemt dit kodeord?
Bed om et nyt ved at klikke her.
Amukurs.dk
Job i Transport
Nordsjaellands Veterantog
Vestsjællands Veterantog
MY Veterantog
Østsjællandske Jernbaneklub
Nettog Hobby
Myldretiden er tilbage på de mest travle motorveje
NyhedI takt med regeringens genåbning af samfundet er bilerne ved at vende tilbage til de store veje. Og nu er trafikken efterhånden steget så kraftigt, at trafikanterne på vores travleste motorveje atter kan opleve et fænomen, som ellers har været væk, siden nedlukningen af samfundet blev gennemført, nemlig myldretiden.

”Vi kan se på vores trafiktal fra sidste uge, at der igen er trængsel på vores mest befærdede motorveje både om formiddagen og om eftermiddagen,” siger afdelingsleder Kasper Rosenstand fra Vejdirektoratet.

Myldretiden har blandt andet indfundet sig på Køge Bugt Motorvejen, Holbækmotorvejen, Fynske Motorvej og Østjyske Motorvej ved Aarhus.

Her er trafikken steget med mellem 15 og 30 % procent de sidste par uger og ligger nu kun 10-25 % procent under sit daglige niveau – naturligvis med regionale forskelle.

”Det er vores vurdering, at især personbiltrafikken vil fortsætte med at stige i takt med, at samfundet åbner mere og mere op. Vores anbefaling til trafikanterne er derfor, at de atter skal til at indregne myldretiden i planlægningen af deres rejse, når de skal til og fra arbejde,” siger Kasper Rosenstand.

Hvis man kigger på den generelle trafikvækst, så fortsætter den også støt og roligt.

Vejdirektoratets nyeste tal til og med uge 20 viser, at den samlede trafikmængde nu kun ligger 18 procent under niveauet umiddelbart før store dele af samfundet blev lukket ned. Og hvad angår varebiler og lastbiler, så er der for tiden ofte flere af dem på vejene, end der var i februar, før samfundet blev lukket ned.

”Vi betragter det høje niveau af netop varebiler og lastbiler som udtryk for, at aktiviteten i erhvervslivet er stigende i denne tid,” siger Kasper Rosenstand.

Følg trafikudviklingen uge fra uge via infografikken her:Kilde/ Grafik: Vejdirektoratet
Der er ikke skrevet kommentarer.
Kommentér
Du skal logge ind for at kommentere.
Vurderinger
Du skal være registreret bruger for at kunne vurdere.

Du skal logge ind for at kunne stemme.

Teksten er ikke vurderet.