Chaufførnyt
Navigation
Besøgende
» Gæster online: 2

» Brugere online: 0

» Antal brugere: 3
» Nyeste bruger: Skovsgaard
Chaufførnyt
Fra fotoalbummet...

Nyeste artikler
DTL Magasinet
Log ind
Indtast brugernavn

KodeordHar du glemt dit kodeord?
Bed om et nyt ved at klikke her.
Amukurs.dk
Job i Transport
Nordsjaellands Veterantog
Vestsjællands Veterantog
MY Veterantog
Østsjællandske Jernbaneklub
Nettog Hobby
Slidlag udlægges og færdiggørelsesarbejder udføres i tilslutningsanlæg ved Rødekro og Aabenraa
TrafikTo rampeanlæg blev i 2019 udbygget i Aabenraa Kommune for at øge fremkommeligheden og styrke adgangs- og udviklingsmulighederne i området. En shunt blev etableret ved tilslutningsanlæg ved Aabenraa N (70B) og åbnede i april 2019. Ved Bodumvej/Rødekrovej Vest (70A) blev der bygget et halvt nordvendt tilslutningsanlæg, som var klar til trafik i juni 2019.

Vejdirektoratet vender nu tilbage for at udlægge slidlag på shunten ved Aabenraa N, og på de nye ramper ved Bodumvej, der dagligt bruges af knap 3000 biler, skal de sidste færdiggørelsesarbejder udføres.

”Nu er vi tilbage og skal som det sidste udlægge slidlag på shunten, så kørekomforten bliver helt som den skal være, og vi skal have de sidste arbejder på ramperne ved Bodumvej klaret. Arbejderne betyder, at der vil være ændringer for trafikanterne, og de gener beklager vi på forhånd. Vi arbejder dog så hurtigt, vi kan, så ændringerne bliver så kortvarige som muligt,” siger projektleder Annette Jørgensen

I 2019 blev en ny shunt og et halvt nordvendt tilslutningsanlæg åbnet for trafik. Nu skal der udføres færdiggørelsesarbejder i det nye tilslutningsanlæg og udlægges slidlag på shunten. Trafikken bliver derfor påvirket fra den 24. maj til den 26. maj.Konsekvenser for trafikken

Færdiggørelsesarbejderne og udlægningen af slidlaget betyder ændringer fra trafikken ved det halvt nordvendt tilslutningsanlæg ved Bodumvej/Rødekrovej Vest og ved shunten ved tilkørselsanlæg ved Aabenraa N.

Frakørselsrampen ved Bodumvej bliver lukket søndag den 24. maj cirka kl. 18.00 til cirka 24.00.

Ved tilslutningsanlæg ved Aabenraa N bliver trafikken opretholdt med følgende ændringer:

Mandag morgen den 25. maj lukkes shunten, og trafikken ledes op til rundkørslen. Når arbejderne er færdige forventeligt mandag aften, fjernes afspærringen, og shunten genåbnes.

Tirsdag morgen den 26. maj flyttes trafikken til nødsporet og føres op gennem shunten, og adgangen til rundkørslen lukkes. Når interimsbelægningen er fjernet forventeligt tirsdag aften, fjernes afspærringen, og adgang til rundkørslen åbnes.

Projektet er finansieret af Aabenraa Kommune og Vejdirektoratet, og med udlægningen af slidlaget og færdiggørelsesarbejderne afsluttes projektet.

Kilde: vejdirektoratet
Der er ikke skrevet kommentarer.
Kommentér
Du skal logge ind for at kommentere.
Vurderinger
Du skal være registreret bruger for at kunne vurdere.

Du skal logge ind for at kunne stemme.

Teksten er ikke vurderet.