Chaufførnyt
Navigation
Besøgende
» Gæster online: 2

» Brugere online: 0

» Antal brugere: 3
» Nyeste bruger: Skovsgaard
Chaufførnyt
Fra fotoalbummet...

Nyeste artikler
DTL Magasinet
Log ind
Indtast brugernavn

KodeordHar du glemt dit kodeord?
Bed om et nyt ved at klikke her.
Amukurs.dk
Job i Transport
Nordsjaellands Veterantog
Vestsjællands Veterantog
MY Veterantog
Østsjællandske Jernbaneklub
Nettog Hobby
Sammen bygger vi broer: Øresundsbrons portrætter af brobyggere lanceres
NyhedØresundsbrons 20-års jubilæum den 1. juli fejres med en lang række portrætter af regionens brobyggere og en jubilæumsfilm. Nu lanceres de første af over 20 jubilæumsportrætter – sammen viser de en mangfoldighed af brobyggere i regionen.

Corona-pandemien betyder, at konsortiet arbejder på at digitalisere fejringen under temaet "Sammen bygger vi broer".


– Vores jubilæumstema føles mere aktuelt nu end nogensinde før. Lige nu holder vi afstand på begge sider af sundet, med restriktioner som begrænser trafikken. Men på sigt er det vigtigt, at sammenholdet og samarbejdet kommer i gang igen. Vi har længe planlagt en lang række jubilæumsaktiviteter, men Corona-situationen gør det nødvendigt at trække i bremsen og sadle om, siger Caroline Ullman-Hammer, administrerende direktør for Øresundsbro Konsortiet.

Seminaret på Luftkastellet, hvor både konsortiet og flere inviterede aktører skulle se både bagud og fremad på Øresundsforbindelsens betydning for regionen, udsættes til september. Andre planlagte aktiviteter for eksempel for kunder udsættes også til senere på jubilæumsåret.

– Vi digitaliserer fejringen ved at sende live fra broen den 1. juli. Hvad vi har planer om at vise, fortæller vi mere om senere, men tanken er, at jubilæet skal kunne opleves hjemmefra – så vi ikke er hindret af de restriktioner, som vi alle tager hensyn til for at begrænse spredningen af Covid-19, siger John Alexander Sahlin, kommunikationsansvarlig og projektleder for jubilæet.

Jubilæumsportrætter, i form af kortere film eller artikler, vil i løbet af sommeren løbende blive offentliggjort på broens hjemmeside og på sociale medier.

– Vi fremhæver lokomotivføreren, der kører pendlere over broen. Netværk og brancher, der styrkes af regionen og mennesker, der bidrager med gode råd, analyser og fakta om nabolandet. Og mange andre. Portrætterne viser, at mange menneskelige broer bygges, og at der samtidigt er potentiale for endnu flere - kulturelle, menneskelige og erhvervsmæssige, siger John Alexander Sahlin.

Om portrætserien: Øresundsbron fylder 20 år den 1. juli og det fejrer vi under temaet “Sammen bygger vi broer” – ved at belyse mangfoldigheden af menneskelige broer i regionen. Her finder du alle publicerede portrætter.


Kilde: Øresundsbro Konsortiet

Der er ikke skrevet kommentarer.
Kommentér
Du skal logge ind for at kommentere.
Vurderinger
Du skal være registreret bruger for at kunne vurdere.

Du skal logge ind for at kunne stemme.

Teksten er ikke vurderet.