Chaufførnyt
Navigation
Besøgende
» Gæster online: 1

» Brugere online: 0

» Antal brugere: 3
» Nyeste bruger: Skovsgaard
Chaufførnyt
Fra fotoalbummet...

Nyeste artikler
DTL Magasinet
Log ind
Indtast brugernavn

KodeordHar du glemt dit kodeord?
Bed om et nyt ved at klikke her.
Amukurs.dk
Job i Transport
Nordsjaellands Veterantog
Vestsjællands Veterantog
MY Veterantog
Østsjællandske Jernbaneklub
Nettog Hobby
Faldende bilsalg: Nu kan du gøre en god handel
NyhedAntallet af bilhandler falder markant på grund af coronakrisen. Har du imidlertid allerede penge til en ny bil, så kan forsommeren være et godt tidspunkt at slå til på. Husk at få en tilstandsattest hvis du selv sælger din bil.

Det står sløjt til med bilsalget i disse dage. De Danske Bilimportører melder om en tilbagegang i bilsalget i april på 37 procent i forhold til samme måned sidste år. Samtidig viser en ny undersøgelse fra Applus Bilsyn blandt 2.408 respondenter, at hver anden bilkøber udskyder køb af ny bil til 2021.

Og måske kan netop det faldende bilsalg være en god lejlighed til at gå ud og se på ny bil. Hvis privatøkonomien stadig tillader det.

Fordelagtigt købstidspunkt
Lige nu er der nemlig mulighed for at forhandle en god købsaftale hjem, vurderer adm. direktør hos Applus Bilsyn, Per V. Rasmussen.

- Jeg tror, at mange bilkøbere kan gøre et rigtig fornuftigt køb lige nu. Dels ved at forhandle om prisen på den bil, man vil købe, men også den bil man pt. ejer, og som man ønsker indgår i købet. Andre muligheder er at få lidt ekstraudstyr eller en serviceaftale med i købet. Kort og godt at få mere bil og service for pengene.

- Så har man allerede sat penge til side til en ny bil, så kan lige nu være et fordelagtigt tidspunkt at handle bil på, vurderer Per V. Rasmussen.

Tilstandsattest er en fordel for begge parter
Skal man samtidig sælge sin egen bil, og ønsker man selv at forestå salget, så anbefaler han, at bilen får en tilstandsattest.

Attesten dokumenterer bilens tilstand, bl.a. bilens motor, kobling og gearkasse, udstødning, el, hjulophæng, styretøj, karosseri og bremser. Derved undgår man, at køberen er usikker på, hvad han eller hun får nøgler til. Og forhandlingsmæssigt står man som sælger altså en del stærkere.

- En tilstandsattest er både køber og sælgers dokumentation for, hvilken forfatning bilen er i. Og for sælger giver rapporten den fordel, at det ikke er muligt at stille spørgsmålstegn ved bilens grundlæggende tilstand. Alt er beskrevet af synsmedarbejderen, der har gennemgået bilen. Dermed er det sværere at presse prisen ned, forklarer Per V. Rasmussen.

Det indeholder Tilstandsattesten

Kilde: Applus Bilsyn
Der er ikke skrevet kommentarer.
Kommentér
Du skal logge ind for at kommentere.
Vurderinger
Du skal være registreret bruger for at kunne vurdere.

Du skal logge ind for at kunne stemme.

Teksten er ikke vurderet.